Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Jennifer Hoffman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weekend! Marieke Elsinga heeft de perfecte manier om dat te vieren. We doen haar vreugdesprong op Instagram niet na, maar kijken er graag naar. Verder checken we even in bij de socials van Jennifer Hoffman, Toprak Yalciner en Romee Strijd. Laat dat weekend maar komen!

Marieke Elsinga

Slow motion maakt alles beter. Ook deze blije sprong van

Jennifer Hoffman

Over fitnesskleding gesproken. Jennifer Hoffman deelt, na het leegeten van een zak chips, haar yogaposes op Instagram. Aan de hashtags te zien verlangt ze alweer naar die volgende zak zoutjes. Gelukkig vindt ze yoga ook heel leuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Toprak Yalciner

Voormalig soapie Toprak Yalciner deelt een aantal leuke foto’s met daarbij een schema waarin staat hoe mannen hun vriendin tijdens quarantaine het beste kunnen benaderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

Romee Strijd

Weet je nog? Die goeie ouwe tijd? Toen make-up nog een ding was? Geen idee, vraag het Romee Strijd! Ze mist het om door een team opmaakprofessionals gepamperd te worden. Het resultaat mocht er altijd zijn, moet gezegd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten