Sociale Schoonheden met o.a. Lieke Martens en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is er de afgelopen 24 uur allemaal op de socials gebeurd? Nou, het begint steeds duidelijker te worden dat topsport binnenkort weer van start gaat! Jackie Groenen en Lieke Martens proberen wedstrijdfit te worden, en ook Puck Moonen heeft de fitnessbroek aangetrokken…

Jackie Groenen

Jackie Groenen doet de Boss Abs Blaster Challenge van Virgil van Dijk! Benodigdheden: een fitnessmatje, een voetbal en stalen buikspieren. Wij doen liever niet mee, maar kijken graag naar hoe Jackie het er vanaf brengt!

Lieke Martens

Lieke Martens is terug op het trainingsveld! Dat de voormalig Player of the Year nog een klein beetje roestig in de dribbel is, mag duidelijk zijn. Ze kan er gelukkig om lachen!

Puck Moonen

Wielrenster Puck Moonen is ook met sport bezig. Tenminste, als een muurtje schuren in een fitnessbroek sporten genoemd mag worden. Voor ‘Puck the Builder’ is het precisiewerk!

Sylvie Meis

Sylvie Meis houdt zich ook bezig met topsport. Succesvol TikTokken, zeker als je al wat ‘ouder’ bent (sorry Sylvie), is lang niet zo simpel als het lijkt. Deze keer verklaart Sylvie waarom ze geen golddigger is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.