Sociale Schoonheden met o.a. Lieke Martens en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is er de afgelopen 24 uur allemaal op de socials gebeurd? Nou, het begint steeds duidelijker te worden dat topsport binnenkort weer van start gaat! Jackie Groenen en Lieke Martens proberen wedstrijdfit te worden, en ook Puck Moonen heeft de fitnessbroek aangetrokken…

Jackie Groenen

Jackie Groenen doet de Boss Abs Blaster Challenge van Virgil van Dijk! Benodigdheden: een fitnessmatje, een voetbal en stalen buikspieren. Wij doen liever niet mee, maar kijken graag naar hoe Jackie het er vanaf brengt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Lieke Martens

Lieke Martens is terug op het trainingsveld! Dat de voormalig Player of the Year nog een klein beetje roestig in de dribbel is, mag duidelijk zijn. Ze kan er gelukkig om lachen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Puck Moonen

Wielrenster Puck Moonen is ook met sport bezig. Tenminste, als een muurtje schuren in een fitnessbroek sporten genoemd mag worden. Voor ‘Puck the Builder’ is het precisiewerk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Sylvie Meis

Sylvie Meis houdt zich ook bezig met topsport. Succesvol TikTokken, zeker als je al wat ‘ouder’ bent (sorry Sylvie), is lang niet zo simpel als het lijkt. Deze keer verklaart Sylvie waarom ze geen golddigger is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten