Shelly Sterk verwent volgers met foto in zéér outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk besluit tijdens deze koude dagen een opwarmend fotootje te delen met haar volgers. Als je het hier niet bloedheet van krijgt.

Shelly Sterk poseert in niets verhullende outfit

Het lijkt er sterk op dat niet iedereen last heeft van een winterdip. Zo zijn er veel mensen die wel klagen over de lange donkere dagen en de kou die nu heerst in ons land. Toch zijn er altijd nog mensen die wat positiviteit in de winter brengen en één daarvan is Shelly Sterk. De blondine besluit dat het klaar is met gemok over het koude weer en gooit om iedereen te verwennen en verwarmende foto online. Shelly poseert op een manier die ze niet erg vaak doet, namelijk met zeer weinig kleren. De blondine kan het wel erg goed hebben om met weinig kleren op de foto te gaan want ze straalt aan alle kanten. Op het Instagram account van Shelly is de volledige foto te zien. Shelly draagt een zwarte blazer zonder mouwen met enkel een piepklein bovenstukje eronder. Daarbij zitten de blonde haren van Shelly wild door de war terwijl ze er met haar handen doorheen gaat. Shelly lijkt zelf ook trots op de foto en haar outfit, want ze schrijft een grappige tekst. Zo zegt Shelly: ”Heel soms heb ik geen jogginspak aan en dat ziet er zo uit.”.  De volgers van Shelly gaan helemaal los in de reacties over hoe geweldig de foto is.

Shelly Sterk in spannende outfit

Shelly Sterk deelt foto in de slaapkamer

Het stopt nog niet met de spannende foto’s op het Instagram account van Shelly Sterk want de presentatrice heeft nog een leuk kiekje. Dit keer wel met wat meer kleren, maar het is wel een fotoshoot op een interessante locatie. Shelly maakt namelijk reclame voor haar bed in haar prachtige slaapkamer. Daarvoor poseert Shelly in een blauw spijkerpakje vrolijk op haar bed. In het bijschrift grapt Shelly dat ze nu wel allemaal foute grappen zou kunnen maken over de slaapkamer zoals ‘where the magic happens’ maar dat de waarheid anders in elkaar zit. Zo heeft Shelly een zoontje die naar eigen zeggen vrolijk tussen Shelly en haar man in ligt te zeesterren, geen spannende avonden dus. Wel ziet de slaapkamer van Shelly er erg goed uit met de aangrenzende badkamer. Zo te zien houdt de presentatrice wel van een beetje luxe.

Lees ook: Foto: Stralende Shelly Sterk moedigt Oranje aan met foto in

Shelly Sterk verkleed zich als rendiertje

De knappe Shelly Sterk zit helemaal in de feest stemming vanwege de kerstmaanden. Dat betekent dat op televisie ook steeds vaker kerstprogramma’s worden uitgezonden. Ook voor de presentatoren en presentatrices betekent dat dat ze soms wat gekke outfits aan moeten. Van foute kerstruien tot aan rendier oren, het kan allemaal. Shelly heeft de rendieroren op gezet voor het programma Waku Waku en het staat haar ook nog eens goed. Hierdoor ziet Shelly eruit als een schattig rendiertje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!