Foto: Stralende Shelly Sterk moedigt Oranje aan met foto in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk heeft veel liefde voor het Nederlands elftal. Dat laat ze blijken met haar charmante badkleding op de foto.

De oranje badkleding van Shelly Sterk verhult weinig

De prachtige badkleding van Shelly Sterk zal voor vele mensen een aangename verrassing zijn. Voornamelijk, omdat je nu nog meer van Shelly te zien krijgt. Het is dus een fijne verrassing voor de fans van Shelly. Met haar foto wil de knappe presentatrice Oranje aanmoedigen. Het WK in Qatar is inmiddels in volle gang en Nederland doet zijn stinkende best om er met de wereldtitel vandoor te gaan. Shelly vindt dat het eens nodig tijd is om het team en zijn aanhangers een beetje steun te geven en dus plaatst ze deze prachtige foto van zichzelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

 Lees ook: Video: Shelly Sterk is helemaal weg van haar elektrische ‘geluksstaaf’

Shelly Sterk ziet er goed uit in haar badkleding

De knappe presentatrice laat met haar foto weinig aan de verbeelding over. En dat is helemaal niet zo erg, want het is namelijk oprecht een heerlijke foto om naar te kijken. Nu het weer in Nederland zo belachelijk nat en koud is zorgt Kelly voor een beetje warmte met haar foto. Die is duidelijk op een warmer moment of op een warmere plek gemaakt. Je wordt er best wel een beetje jaloers van als je Shelly zo ziet genieten van de warme zon. Maar desondanks is iedereen natuurlijk wel heel erg blij met het mooie plaatje. Shelly Sterk heeft haar uiterste best gedaan om een mooie foto te maken en dat is absoluut gewaardeerd door haar volgers.

Gaat Oranje beter spelen vanwege Shelly Sterk?

De vraag is natuurlijk of de aanmoediging van Shelly ook maar enigszins effect heeft. De knappe blondine heeft nog zo haar moeite gedaan om op haar eigen manier het Nederlands elftal aan te moedigen. Gaat het team hierdoor straks ook beter presteren? Misschien niet, maar dan ligt het in ieder geval niet aan Shelly. Die heeft haar steentje bijgedragen in de strijd om het wereldkampioenschap voetbal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Shelly heeft alleen maar mooie badkleding

Niet alleen haar oranje badkleding is de moeite waard, ook de rest van haar garderobe ziet er bovengemiddeld goed uit. Zo heeft de blondine een panterprintje aan die erg spannend oogt. Deze badkleding is zeker niet verkeerd om naar te kijken. Shelly wordt er zelf ook een beetje gevaarlijk door, dankzij de roofdierkleuren die ze draagt. Maar dat is nou eenmaal de consequentie van zulke kleren. Wel ziet Shelly er op haar allerbest uit. Als er iets is wat de presentatrice goed kan, dan is het foto’s maken van zichzelf. Die zijn altijd enorm verleidelijk en worden over het algemeen door iedereen gewaardeerd. Daar mag Shelly dus nog zeker wel een tijdje mee doorgaan. Ze heeft hoogst waarschijnlijk nog wel meer mooie badkleding in huis, dus er is genoeg materiaal om foto’s mee te kunnen maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...