Foto: Stralende Shelly Sterk moedigt Oranje aan met foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk heeft veel liefde voor het Nederlands elftal. Dat laat ze blijken met haar charmante op de foto.

De oranje van Shelly Sterk verhult weinig

De prachtige van Shelly Sterk zal voor vele mensen een aangename verrassing zijn. Voornamelijk, omdat je nu nog meer van Shelly te zien krijgt. Het is dus een fijne verrassing voor de fans van Shelly. Met haar foto wil de knappe presentatrice Oranje aanmoedigen. Het WK in Qatar is inmiddels in volle gang en Nederland doet zijn stinkende best om er met de wereldtitel vandoor te gaan. Shelly vindt dat het eens nodig tijd is om het team en zijn aanhangers een beetje steun te geven en dus plaatst ze deze prachtige foto van zichzelf.
 Lees ook: Video: Shelly Sterk is helemaal weg van haar elektrische ‘geluksstaaf’

Shelly Sterk ziet er goed uit in haar

De knappe presentatrice laat met haar foto weinig aan de verbeelding over. En dat is helemaal niet zo erg, want het is namelijk oprecht een heerlijke foto om naar te kijken. Nu het weer in Nederland zo belachelijk nat en koud is zorgt Kelly voor een beetje warmte met haar foto. Die is duidelijk op een warmer moment of op een warmere plek gemaakt. Je wordt er best wel een beetje jaloers van als je Shelly zo ziet genieten van de warme zon. Maar desondanks is iedereen natuurlijk wel heel erg blij met het mooie plaatje. Shelly Sterk heeft haar uiterste best gedaan om een mooie foto te maken en dat is absoluut gewaardeerd door haar volgers.

Gaat Oranje beter spelen vanwege Shelly Sterk?

De vraag is natuurlijk of de aanmoediging van Shelly ook maar enigszins effect heeft. De knappe blondine heeft nog zo haar moeite gedaan om op haar eigen manier het Nederlands elftal aan te moedigen. Gaat het team hierdoor straks ook beter presteren? Misschien niet, maar dan ligt het in ieder geval niet aan Shelly. Die heeft haar steentje bijgedragen in de strijd om het wereldkampioenschap voetbal.
Shelly heeft alleen maar mooie

Niet alleen haar oranje is de moeite waard, ook de rest van haar garderobe ziet er bovengemiddeld goed uit. Zo heeft de blondine een panterprintje aan die erg spannend oogt. Deze is zeker niet verkeerd om naar te kijken. Shelly wordt er zelf ook een beetje gevaarlijk door, dankzij de roofdierkleuren die ze draagt. Maar dat is nou eenmaal de consequentie van zulke kleren. Wel ziet Shelly er op haar allerbest uit. Als er iets is wat de presentatrice goed kan, dan is het foto’s maken van zichzelf. Die zijn altijd enorm verleidelijk en worden over het algemeen door iedereen gewaardeerd. Daar mag Shelly dus nog zeker wel een tijdje mee doorgaan. Ze heeft hoogst waarschijnlijk nog wel meer mooie in huis, dus er is genoeg materiaal om foto’s mee te kunnen maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!