Sharon Pieksma was Miss Nederland 2019 en is het nog niet verleerd (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vier jaar na het winnen van haar kroon is ex-Miss Nederland Sharon Pieksma er alleen maar knapper op geworden!

Sharon Pieksma is ongetwijfeld één van de knapste vrouwen van Nederland. Dat staat zelfs officieel vast! Sharon won namelijk in 2019 de kroon bij de nationale missverkiezingen en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse modellenwereld. En terecht ook. Want van deze beeldschone blondine krijgen we echt nooit geen genoeg! En dat durven we met zekerheid te zeggen. Sharon wordt er met de jaren namelijk alleen maar heter op!

Sharon Pieksma maakt Instagram gek met niets verhullend zwemsetje

Dat is na het zien van deze kiekjes van Sharon Pieksma wel duidelijk! Het bloedhete model zet namelijk alles op alles om haar fans helemaal gek te maken. En met deze onthullende vakantiefoto’s komt dat helemaal goed! Sharon pronkt namelijk met haar afgetraind figuur in een heerlijk set kiekjes van een recent buitenlandavontuur. En daar heeft Sharon het kennelijk zéér wild gemaakt. Want deze pittige pakjes laten precies niets aan de verbeelding over! Kijk alleen maar dit piepkleine zwemsetje. Het topje weet haar royale assets geeneens te bedekken! Werkelijk, dat haar enorme pluspunten blijven zitten in de dunne lapjes stof is gewoon een wonder. Om het over haar broekje nog geeneens te hebben! Het minuscule driehoekje lijkt namelijk gewoon te verdwijnen in haar bilpartij en wordt ook maar door twee dunne touwtjes bij elkaar gehouden. Sharon zoekt echt alle grenzen op!

Sharon Pieksma doet alle hoofden draaien in piepklein yoga-broekje

Maar ook de rest van Sharon Pieksma’s vakantie maakt haar fans helemaal wild. Want als je dacht dat haar zwempakje suggestief was, wacht maar totdat je haar yoga-outfit ziet! Sharon schittert namelijk in een setje dat werkelijk niets aan de verbeelding overlaat. Nou is dat natuurlijk ook wel nodig met zo’n intensieve work-out; wij beginnen namelijk al te zweten als we het kiekje alleen maar zien! Al kan dat natuurlijk ook van Sharon komen. Zo rekt de blonde schoonheid zich helemaal uit in een loeistrak yogabroekje en laat daarbij haar fans optimaal meegenieten van haar strakke achterwerk. Haar broekje lijkt namelijk wel op haar huid geschilderd zo strak en laat daarbij helemaal niets aan de verbeelding over. Maar ook haar topje doet flink wat hoofden draaien. Waar sommigen namelijk met een shirtje gaan, kiest Sharon voor een topje dat we alleen maar kunnen noemen!

Sharon Pieksma laat fans bij topje inkijken in luchtige fotoshoot

Ook de overige plaatjes van Sharon Pieksma zijn om van te smullen. Daar hoef je alleen maar dit heerlijke kiekje voor te zien! Zo verwent Sharon haar volgers wel vaker met de allerlekkerste fotoshoots, compleet met kijkjes achter de schermen en oogverblindende glimlach. Daar krijg je toch nooit genoeg van? Wij zijn in ieder geval helemaal verkocht van deze spectaculaire shoot. Sharon poseert namelijk in een luchtig topje en laat daarbij haar fans zó bij haar shirtje naar binnen kijken! Werkelijk, de duizelingwekkende inkijk laat je gewoon alles zien. En dat lijkt zozeer de bedoeling! Sharon pronkt namelijk met een ketting die al je aandacht naar haar assets toetrekt. En daar is toch heel wat om van te smullen. Gelukkig voor ons lijkt Sharon dat zelf ook dondersgoed door te hebben. Daar hoef je haar verleidelijke glimlach maar één keer voor te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!