Sensi Lowe geniet van het zonnetje met extreem laag topje in eigen achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe is een echte zongenieter. Ze houdt ervan om heerlijk een paar uur in haar tuin door te brengen met een beetje zon op haar gezicht. 

Aantrekkelijke blondine Sensi Lowe geniet in strak pakje van de zon

De knappe blondine Sensi Lowe is heerlijk aan het genieten van de zon in haar eigen achtertuin. Want waarom zou je helemaal ver op vakantie gaan als de temperaturen in Nederland ook al ver oplopen? Sensi kan in haar eigen tuintje prima van de tropische zon genieten. En dat is dan ook exact wat ze doet. Natuurlijk maakt ze wel even een video voor haar volgers om hen een beetje op de hoogte te houden van haar, niet zo wilde, vakantieplannen. En zij vinden het eigenlijk wel best. Zolang ze Sensi in een mooi pakje te zien krijgen, maakt het niet zo heel erg veel uit waar ze is. En het pakje dat Sensi Lowe nu heeft aangetrokken is absoluut de moeite waard om even te zien. Haar vrouwelijke vormen komen daar namelijk heerlijk in uit.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe kan inhoud van haar jurkje nauwelijks in bedwang houden

Sensi Lowe draagt laag hangend, maar goed gevuld topje

De knappe blondine heeft weer eens een outfit aangetrokken waar je als volger van de aantrekkelijke dame alleen maar van kan smullen. Ze draagt namelijk een heerlijk wit topje dat lekker laag hangt. Ook zit het redelijk strak om haar troeven gebonden. Daardoor kan je als fan van deze knappe dame wel heel erg veel zien van haar zeer aantrekkelijke lichaam. Het is dus maar weer eens genieten geblazen. Sensi heeft haar best gedaan om haar prachtige vormen ook in de video te krijgen, zodat iedereen maximaal kan genieten van haar vakantie in eigen tuin. Met haar video hoopt Sensi Lowe al haar volgers weer een beetje een mooie dag te bezorgen, maar zo te zien gaat dat wel lukken met deze video. Sensi weet daarmee namelijk iedereen wat moois te laten zien.

Lees ook: Foto: Fruitliefhebber Sensi Lowe toont meloenen aan volgers 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe knalt vaker bijna uit haar kleding

Het is niet makkelijk voor blondine Sensi Lowe om goed passende kleding te vinden. De knappe dame knalt vaak bijna uit haar shirtjes. Die zijn dan ook erg lastig voor haar om in een passende maat te krijgen. Het maakt de foto’s en filmpjes die Sensi maakt natuurlijk wel gelijk een stukje leuker om naar te kijken, aangezien de mooie troeven van Sensi vaak erg goed in beeld worden gebracht, dankzij haar strakke kleding. De blondine zat daar vroeger wel eens over in, maar tegenwoordig vindt ze het allemaal wel prima. Ze geniet ervan om haar volgers af en toe een beetje te plagen met haar aantrekkelijke pakjes. Dat haar vrouwelijke vormen daarbij goed te zien zijn, daar is ze inmiddels el aan gewend. Haar zullen daar ook zeker niet over klagen, die zijn zeer dankbaar en tevreden met de prachtige foto’s van Sensi Lowe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.