Selena Gomez eindelijk van Bieber Fever af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Selena Gomez eindelijk van Bieber Fever af

Dat popartiesten vaak liedjes schrijven over hun ex is vandaag de dag geen nieuws meer. Deze vlieger gaat ook op voor mega muziek-mokkel Selena Gomez. De Mexicaans-Amerikaanse Selena dropte vanochtend een nieuwe single – Lose You To Love Me – waarin ze een nieuwe versie van zichzelf liet zien.

Selena Gomez 2.0

Dat de ‘nieuwe’ Selena de oude versie heeft vervangen, kan volgens Selena niet duidelijk genoeg zijn. In de videoclip, die als visueel verlengstuk van haar nieuwe song dient, zien we dan ook de ‘volwassen’ versie van het voormalige Disney-sterretje. Waar Selena eerst nog schaars gekleed door woestijnen huppelde in haar clips, zien we in deze video uitsluitend zwart-witte close-ups van een ‘pruil-lippende’ Selena. Eerlijk toegegeven: deze meid weet wel hoe ze een pruil-lipje tot in perfectie uitvoert. De vraag waarmee ze haar dagen – tijdens haar uitgebreide time-out – heeft gevuld is dan ook gelijk beantwoord.

Boosdoener Bieber

Luisterend naar de songtekst van Selena’s nieuwste hit wordt al snel duidelijk wie de reden is voor haar pruillipje. Niemand minder dan ex-liefje Justin Bieber staat namelijk centraal in het nummer. En ja, hij wordt mooi te kakken gezet. Zo zingt ze dat Bieber haar ‘within two months replaced’ heeft en hij ‘not so faithful is’. En ja, logisch dat de halve wereld zich vervolgens tot de kersverse bruid van Bieber – Hailey Baldwin – richtte. Wat zou zij hiervan vinden? Nou, we kunnen je vertellen dat Hails niet bepaald een gat in de lucht sprong na het horen van dit nieuws. Sterker nog, het stoom kwam haar flink uit de oren. Om haar ongenoegen kenbaar te maken aan de rest van de wereld, deelde ze een ‘opvallend’ bericht in haar Instagram Stories. De tekst in het bericht was dan ook ‘I’ll Kill You’. Deze dame windt er geen doekjes om.

Fan fight

Dat de fans van zowel Selena, als Justin zich hiermee zouden gaan bemoeien, was vrij voorspelbaar. De twee hebben dan ook allebei een vrij ‘intense’ fanbase. De fans van Justin – de Beliebers – zetten kort na de release van de nieuwe clip, dan ook gelijk de aanval in. En ja, hun reacties aan het adres van Selena waren niet bepaald mild. Dat zij de sneer van Selena naar hun idool niet bepaald konden waarderen moge dan ook duidelijk zijn. De fans van Selena – de Selenators – vormen op hun beurt dan weer een heus tegenoffensief. Zij maken gretig gebruik van de vermeende ‘unfaithfulness’ van Bieber. Heeft ‘ie overigens geheel verdiend hoor, als je het ons vraagt. De niet zo beste man heeft ons dan ook beroofd van mogelijk nog oneindig veel video’s van een schaarsgeklede, huppelende Selena. Als het Bieber – door de Selenators – nu al te heet wordt onder zijn voeten, moet hij eens opletten hoe de wraak van de Mokkelators zal voelen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!