Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Nienke Plas ergens verstand van heeft, is het abonnees, volgers, comments en likes. Influencer Nienke leeft van deze getalletjes. Toch zijn er influencers die niet op een spontane manier aan deze broodnodige internet-populariteit kunnen komen. Zij kopen hun fans per duizenden in. Shownieuws ging op bezoek bij Nienke om over het fenomeen ‘neppe likes’ te praten. Ze troffen Nienke in een niemendalletje achter haar laptop. Zijn daar beelden van? Ja, daar zijn beelden van!

Hoewel het op deze screencaps lijkt alsof Shownieuws Nienke Plas midden in een stomende camsessie trof, maar de influencer verdient op die manier natuurlijk niet haar centen. Laten we het er maar gewoon op houden dat het erg warm was, en Nienke zich lekker zomers gekleed had…

Nienke Plas heeft liever echte fans

Op de vraag of Nienke Plas als influencer zelf ook ooit ‘neppe likes’ ingekocht heeft, kan ze kort zijn: nee. De populaire vlogster zit natuurlijk niet verlegen om online populariteit, maar voor sommige internetpersoonlijkheden blijkt het vaak best verleidelijk, zo’n makkelijke manier om fans te kopen. Dotan kan erover meepraten.

Toch waarschuwt Nienke voor het fenomeen: met robotfans krijg je alleen likes en volgers, maar geen comments. Als het verschil tussen die drie systemen te groot is, klim je nauwelijks op de internetladder. Neem het maar van expert Nienke aan. Ondanks dat haar outfit suggereert dat ze expert op een héél ander gebied is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!