Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Nienke Plas ergens verstand van heeft, is het abonnees, volgers, comments en likes. Influencer Nienke leeft van deze getalletjes. Toch zijn er influencers die niet op een spontane manier aan deze broodnodige internet-populariteit kunnen komen. Zij kopen hun fans per duizenden in. Shownieuws ging op bezoek bij Nienke om over het fenomeen ‘neppe likes’ te praten. Ze troffen Nienke in een niemendalletje achter haar laptop. Zijn daar beelden van? Ja, daar zijn beelden van!

Hoewel het op deze screencaps lijkt alsof Shownieuws Nienke Plas midden in een stomende camsessie trof, maar de influencer verdient op die manier natuurlijk niet haar centen. Laten we het er maar gewoon op houden dat het erg warm was, en Nienke zich lekker zomers gekleed had…

Nienke Plas heeft liever echte fans

Op de vraag of Nienke Plas als influencer zelf ook ooit ‘neppe likes’ ingekocht heeft, kan ze kort zijn: nee. De populaire vlogster zit natuurlijk niet verlegen om online populariteit, maar voor sommige internetpersoonlijkheden blijkt het vaak best verleidelijk, zo’n makkelijke manier om fans te kopen. Dotan kan erover meepraten.

Toch waarschuwt Nienke voor het fenomeen: met robotfans krijg je alleen likes en volgers, maar geen comments. Als het verschil tussen die drie systemen te groot is, klim je nauwelijks op de internetladder. Neem het maar van expert Nienke aan. Ondanks dat haar outfit suggereert dat ze expert op een héél ander gebied is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.