Screencap Saturday: Nienke Plas in Shownieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Nienke Plas ergens verstand van heeft, is het abonnees, volgers, comments en likes. Influencer Nienke leeft van deze getalletjes. Toch zijn er influencers die niet op een spontane manier aan deze broodnodige internet-populariteit kunnen komen. Zij kopen hun fans per duizenden in. Shownieuws ging op bezoek bij Nienke om over het fenomeen ‘neppe likes’ te praten. Ze troffen Nienke in een niemendalletje achter haar laptop. Zijn daar beelden van? Ja, daar zijn beelden van!

Hoewel het op deze screencaps lijkt alsof Shownieuws Nienke Plas midden in een stomende camsessie trof, maar de influencer verdient op die manier natuurlijk niet haar centen. Laten we het er maar gewoon op houden dat het erg warm was, en Nienke zich lekker zomers gekleed had…

Nienke Plas heeft liever echte fans

Op de vraag of Nienke Plas als influencer zelf ook ooit ‘neppe likes’ ingekocht heeft, kan ze kort zijn: nee. De populaire vlogster zit natuurlijk niet verlegen om online populariteit, maar voor sommige internetpersoonlijkheden blijkt het vaak best verleidelijk, zo’n makkelijke manier om fans te kopen. Dotan kan erover meepraten.

Toch waarschuwt Nienke voor het fenomeen: met robotfans krijg je alleen likes en volgers, maar geen comments. Als het verschil tussen die drie systemen te groot is, klim je nauwelijks op de internetladder. Neem het maar van expert Nienke aan. Ondanks dat haar outfit suggereert dat ze expert op een héél ander gebied is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!