Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is krap één week terug op televisie en is alweer onderwerp van gesprek. De reden? Marieke deelde een sneer uit aan RTL-collega Rob Goossens.

Laten we even bij het begin beginnen. Vrijdag 29 mei sloot Giel Beelen zijn radio-uitzending af met een flauw grapje. Zo vertelde hij aan zijn luisteraars: ‘Dit wordt de laatste uitzending van mei’. Hij is zó flauw dat je ‘m best door de vingers wil zien. Telegraaf-journalist Rob Goossens dacht daar anders over. Gelukkig zette Marieke Elsinga, die sinds haar RTL Boulevard-comeback weer regelmatig in screencaps op het forum langskomt, hem even op z’n plek!

Lees ook: We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien

Rob Goossens kon er niet om lachen

Rob Goossens, die echt geloofde dat Giel Beelen z’n afscheid had aangekondigd, voelde zich toen hij de grap eindelijk snapte in z’n hemd gezet. Zo tweette hij: ”Een misplaatste grap… Eens zien of je er in september ook nog om kan lachen.”. Hiermee doelt Rob op het contract van Giel dat in september afloopt en wellicht niet verlengd zal worden.

Marieke Elsinga pakt Rob Goossens flink aan

Enfin: weer terug naar

rob goossens

Een zeer ongemakkelijke Nikkie Plessen en Luuk Ikink

Wie op dat moment voor de tv zat en last had van plaatsvervangende schaamte, was zeker niet de enige. RTL Boulevard-collega’s Luuk Ikink en Nikkie Plessen konden op dat moment dan ook wel 18508 andere plekken verzinnen waar ze op dat moment liever zouden willen zijn dan in de studio. Hun blik zegt genoeg.

Nikkie Plessen Luuk Ikink RTL Boulevard

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten