Screencap Saturday: Marieke Elsinga in RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is krap één week terug op televisie en is alweer onderwerp van gesprek. De reden? Marieke deelde een sneer uit aan RTL-collega Rob Goossens.

Laten we even bij het begin beginnen. Vrijdag 29 mei sloot Giel Beelen zijn radio-uitzending af met een flauw grapje. Zo vertelde hij aan zijn luisteraars: ‘Dit wordt de laatste uitzending van mei’. Hij is zó flauw dat je ‘m best door de vingers wil zien. Telegraaf-journalist Rob Goossens dacht daar anders over. Gelukkig zette Marieke Elsinga, die sinds haar RTL Boulevard-comeback weer regelmatig in screencaps op het forum langskomt, hem even op z’n plek!

Lees ook: We gaan weer meer van Marieke Elsinga zien

Rob Goossens kon er niet om lachen

Rob Goossens, die echt geloofde dat Giel Beelen z’n afscheid had aangekondigd, voelde zich toen hij de grap eindelijk snapte in z’n hemd gezet. Zo tweette hij: ”Een misplaatste grap… Eens zien of je er in september ook nog om kan lachen.”. Hiermee doelt Rob op het contract van Giel dat in september afloopt en wellicht niet verlengd zal worden.

Marieke Elsinga pakt Rob Goossens flink aan

Enfin: weer terug naar

rob goossens

Een zeer ongemakkelijke Nikkie Plessen en Luuk Ikink

Wie op dat moment voor de tv zat en last had van plaatsvervangende schaamte, was zeker niet de enige. RTL Boulevard-collega’s Luuk Ikink en Nikkie Plessen konden op dat moment dan ook wel 18508 andere plekken verzinnen waar ze op dat moment liever zouden willen zijn dan in de studio. Hun blik zegt genoeg.

Nikkie Plessen Luuk Ikink RTL Boulevard

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!