Schuddende Doutzen Kroes slaat wartaal uit op vreemde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vaak zwevende Doutzen Kroes is weer geland. De prachtige blondine had wel wat vreemde uitspraken op haar Instagram. Ze focust zich nu op geluk halen uit de kleine dingen. Schudden voor de camera, bijvoorbeeld!

Doutzen Kroes inspireert met quotes op Instagram

Dat Doutzen Kroes de afgelopen jaren enorm is veranderd is geen nieuws meer. Het topmodel is sinds de corona pandemie op zoek gegaan naar zichzelf en haar eigen overtuigingen. Zo deed Doutzen meerdere keren opmerkelijke uitspraken over corona. Onlangs is Doutzen wéér een andere weg ingeslagen. Ditmaal probeert ze haar volgers alleen nog maar op positieve manieren te beïnvloeden. Het zorgt voor een stuk leukere posts, al moet je er soms wel een tijdje naar staren om precies te ontdekken wat de blondine bedoelt. Gelukkig staan er ook vaak mooie foto’s bij! Doutzen laat foto’s zien van haar modellencarrière, waar ze haar volgers waarschijnlijk een stuk blijer mee maakt dan de bijzondere quotes. Doutzen Kroes legt uit dat de teksten te maken hebben met de persoonlijke overtuigingen waar ze momenteel haar leven mee probeert te beïnvloeden. Ze wil de meest authentieke versie van zichzelf worden. Vaag verhaal? Laat Doutzen zelf uitleg geven:

Lees ook: Bloedmooie Doutzen Kroes is helemaal van de kaart

Doutzen Kroes danst en schudt fanatiek met bakje

Nadat Doutzen al deze bijzondere en inspirerende teksten met ons heeft gedeeld probeert ze het wat luchtiger te maken voor haar volgers. Doutzen Kroes is een echte dierenvriendin en nu ze weer in Nederland is is ze dolblij om haar hond weer te kunnen verzorgen. Doutzen doet dit erg enthousiast want ze is aan het dansen en schudden met het voerbakje van haar hond. Het topmodel schrijft bij het filmpje dat ze blij is met alle kleine geluksmomenten in haar leven, waaronder dus het voeren van haar hond. Doutzen bijt op haar lippen en maakt een duckface terwijl ze haar hond lokt met het bakje. Hierna mag de hond nog niet gelijk eten, de hond moet eerst nog braaf luisteren naar het baasje. Doutzen heeft de hond namelijk een trucje geleerd waarbij ze eerst zegt dat de hond het eten niet mag pakken met het commando blijf . Hierna zegt Doutzen go, het teken voor de hond om toe te tasten!

Doutzen Kroes stopt met modellencarrière

Doutzen Kroes heeft jaren lang aan de top gestaan in de modellenwereld. Hierbij was ze ongekend populair. Helaas heeft de afgelopen 2 jaar Doutzen laten inzien dat haar modellen carrière tijdelijk stop moet worden gezet. In de podcast van Doutzen Kroes haar vriendin Isa Kriens vertelt het model openhartig over de keuzes die ze heeft gemaakt. Doutzen zegt dat haar modellen werk een eindeloze sneltrein was waar ze niet zomaar uit kon springen. Doordat alles werd gesloten vanwege corona was eindelijk het moment dat ze eruit kon stappen. Nadat Doutzen haar laatste klus had gedaan in Parijs besloot ze haar agentschap op te bellen en te vertellen voor nu te willen stoppen met modellenwerk.

Hierbij nog een prachtige foto van Doutzen tijdens haar carrière:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.