Schrik niet: zo zag Johan Derksen (75) eruit door de jaren heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dat Johan Derksen er iets anders uit ziet dan een aantal jaar geleden is logisch, maar dat hij er zo uitzag verwachtte niemand…

Johan Derksen, ook wel “de snor” genoemd, is 75 jaar geworden. De voormalig Nederlands profvoetballer, die na zijn actieve spelerscarrière in Nederland naam maakte als sportjournalist en voetbalanalist, heeft er niet altijd zo slank uitgezien als nu. Na zijn voetbalcarrière is meneer Derksen onder andere de sportjournalistiek ingegaan. Deze levensstijl is natuurlijk een stuk anders dan die van een profvoetballer, en dat was ook te zien.

johan derksen dik

johan derksen voetbal inside

Zo zag Johan er vroeger uit:

Een nóg oudere foto van Johan zie je hieronder. Hij maakt hier 56 jaar geleden zijn debuut in het betaalde voetbal bij SC Cambuur. Daarnaast hebben we ook nog een ander prachtig plaatje waar Johan na een wedstrijd geniet van een lekker drankje.

Johan Derksen vaak negatief in het nieuws

Johan Derksen staat nu vooral bekend om zijn scherpe meningen, daarnaast neemt hij ook geen blad voor de mond, en komt hij nog weleens met wilde verhalen. Hij is zeker niet bang om slecht in het nieuws te komen, misschien dat dit daarom ook met enige regelmaat gebeurt. Je zult het wilde jeugdverhaal van meneer Derksen over de kaars vast nog wel herinneren. Een uitstekend voorbeeld van zijn controversiële uitingen in het nieuws. Dit is uiteindelijk zelfs zo erg uit de hand gelopen dat het programma even stil heeft gestaan met de vraag of ze nog wel verder moesten gaan. Zoals de meesten wel zullen weten ondertussen, heeft het programma weer een herstart gemaakt.

Johan Derksen heeft geen zin in zijn verjaardag

Tijdens het programma vraagt Wilfred Genee aan Johan of hij zin heeft in zijn verjaardag. Johan geeft aan er geen zin in te hebben. Hij zegt dat hij dit een verschrikkelijke dag vindt en er even doorheen moet. Als laatste zegt hij nog dat hij veel sigaren wil krijgen. Het gaat een vrij normale dag worden voor hem, althans dat hoopt hij. Hij geeft aan dat hij denkt dat de mannen in Hilversum, in hun ogen, vast wel weer iets geks of ludieks zullen doen. Het moet leuk zijn, maar van mij hoeft het niet, zegt Johan.

Gaat Johan nog door met Vandaag Inside?

Nu meneer Derksen aardig op leeftijd begint te komen vragen mensen zich af of hij nog wel door kan, en wil gaan, met het bekende programma Vandaag Inside. Johan had hier een mooi antwoord op: “Als Mick Jagger op zijn 80ste nog een nieuw album maakt, kan ik nog jaren uit mijn nek blijven kletsen aan zo’n tafeltje.” We kunnen dus zeker stellen dat Johan voorlopig nog te zien zal zijn in het bekende programma. Dit is zeker niet voor iedereen goed nieuws, aangezien het programma genoeg kijkers en volgers heeft die van hem walgen.

Meer zien van Johan en Vandaag Inside?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de leukste en meest opmerkelijkste momenten uit het programma van Vandaag Inside? Kijk dan even op het Instagram-account van Vandaag Inside en mis geen van Johans beste momenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.