Schrik niet: door deze auditie kwam Klaasje Meijer bij K3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Inmiddels is het grandioze K3 avontuur voor Klaasje Meijer afgelopen. Door deze auditie kwam ze in eerste instantie bij K3. 

Het is inmiddels meer dan zes jaar geleden dat Klaasje Meijer, de bloedmooie zangeres zich bij K3 voegde. Inmiddels heeft de prachtige blondine afscheid genomen van de meidengroep en gaat ze op zoek naar een nieuw avontuur. Een mooi momentje dus om even terug te blikken op Klaasje haar auditie. Want hoe ging dat ook alweer, al die jaren geleden? Hoe wist Klaasje iedereen ervan te overtuigen dat zij de perfecte toevoeging zou zijn voor de populaire meidengroep?

Lees ook: Klaasje Meijer weg bij K3! Blik terug met deze foto’s

Op deze foto zie je de zenuwen van Klaasje

Klaasje besloot al die jaren geleden dat het tijd was om een gokje te wagen en ook mee te doen aan de zoektocht naar de nieuwe gezichten van K3. Een dappere poging, die voor de blonde zangeres natuurlijk heel erg goed heeft uitgepakt. Op de foto’s van haar eerste audities zie je de zenuwen nog wel bij Klaasje. Niet heel gek ook, want als beginnend zangeres moest zij opeens iedereen bij het programma overtuigen dat zij het volgende lid van K3 zou gaan worden. En dat was een hele opgave, aangezien de competitie moordend was. Inmiddels kan je bijna niet meer voorstellen dat het anders had kunnen lopen. Maar in het begin, toen was alles nog niet zo zeker voor Klaasje, die met knikkende knieën op het podium stond.

Oude foto bewijst, Klaasje was ideale zangeres voor K3

Al snel werd duidelijk dat Klaasje gewoon de ideale kandidaat was voor K3. Niet alleen zag zij er erg goed uit met haar prachtige . Ook wist Klaasje de harten van het publiek te veroveren. Hoewel ze tegenwoordig haar K3 imago een beetje van zich af probeert te schudden, was ze in het begin ook niet de meest brave K3 zangeres. Klaasje heeft altijd al een beetje een pittig randje gehad. Dat maakte haar natuurlijk interessant voor alle vaders die nu een goed excuus hadden om met hun kinderen naar K3 te gaan. Wie Klaasje vervangt is nog niet bekend, maar de zangeres die haar schoenen gaat vullen moet van goede huize komen. Want Klaasje was al vanaf haar eerste dag de ideale zangeres voor K3. Dat zie je ook wel als je oude foto’s erbij pakt.
Klaasje geeft spectaculaire auditie

Klaasje gaf een spectaculaire auditie tijdens het programma K3 zoekt K3. Daarin mocht de oude K3 met assistentie van ouwe snoeper Gert Verhulst hun vervangers uit gaan kiezen. Niet alleen kon Klaasje geweldig zingen, ook gaf ze aan dat ze, omdat Klaasje op turnen zat en danseres was, ook wel wat met haar te kunnen. De grijns van Gert werd gelijk een stuk groter. Die kon niet wachten Klaasje een contract onder haar neus te schuiven. De rest is geschiedenis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!