Video: Jessie Jazz Vuijk deelt schokkend nieuws: “Ik ben alcoholist”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prachtige blondine Jessie Jazz Vuijk is succesvol model en influencer. Samen met haar vriend, Kaj Gorgels, woont ze op het prachtige Ibiza. Geen vuiltje aan de lucht, zou je zeggen! Toch is er stiekem iets goed mis in haar leven…

Jessie Jazz Vuijk deelt schokkend verhaal over alcoholgebruik

Jessie Jazz Vuijk werd in 2015 bekend dankzij haar fantastische uitstraling en beeldschoon uiterlijk. De blondine werd toen namelijk verkozen tot Miss Nederland. Tegenwoordig heeft ze een actief YouTube kanaal, staat ze regelmatig voor de camera én heeft ze een eigen podcast genaamd Jessie’s Diary. In deze podcast deelt ze gebeurtenissen en gevoelens uit haar leven. Onlangs heeft ze weer een nieuwe aflevering online gezet van de podcast. Hiervan heeft ze een kleine video gemaakt om te delen op haar Instagram. Toen dat online kwam, zijn haar volgers en fans ontzettend geschrokken. Jessie deelt namelijk iets wat je niet zou verwachten… Ze vertelt dat ze alcoholist is. In de podcast vertelt ze over haar toxische relatie met chardonnay en sauvignon. In de video laat ze weten dat alcoholisme helemaal niet aan de buitenkant te zien hoeft te zijn. De blondine zegt dat ze zelf een succesvol leven heeft, niet onder een brug ligt en zelfs gelukkig is, maar nog steeds een probleem heeft met alcohol. Dapper, maar zeker schokkend…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk poseert in wel héél erg open jurkje

Jessie woont samen met haar vriend Kaj Gorgels in Ibiza, Spanje. Hier zijn de twee hartstikke gelukkig en feesten ze erop los. Jessie lijkt ook heel trots op het feit dat ze in het mooie Spanje mag wonen. Op haar sociale media plaatst ze regelmatig foto’s en video’s van de mooie omgeving. Recentelijk plaatste ze een foto waarbij ze in een wel héél open jurkje poseert op een stoere auto met op de achtergrond het prachtige Ibiza. Haar jurkje is zelfs zo open dat alles eronder te zien is. Het scheelt dat ze er wel nog iets onder aan heeft getrokken. In het bijschrift zet ze enkel en alleen: “Home” met een hartje erbij. De liefde voor Ibiza spat dus volledig van deze foto af. Haar look maakt Jessie af met een wit petje en witte cowboy laarsjes. Het staat haar wederom weer geweldig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk laat zichzelf zien zoals ze is

Onlangs heeft Jessie op haar Instagram een aantal foto’s gedeeld waarbij ze expliciet zegt dat ze niet perfect is. Zo deelt ze foto’s van haar puistjes, vet haar, vetrolletjes, foto’s waarbij ze moet huilen of juist extreem moet lachen. Ze laat weten in het bijschrift dat ze nooit zichzelf anders voordoet dan hoe ze is. “Je krijgt wat je ziet, als je ziet wat ik heb”, zegt ze heel poëtisch. Achteraf blijkt dat het allemaal de tekst is van een liedje, maar dat maakt het niet minder waar. Jessie Jazz Vuijk deelt graag zichzelf zoals ze is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.