Schokkend: Yvonne Coldeweijer onthult misstanden Paul de Leeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Paul de Leeuw wordt al jaren neergezet als een grappig klein mannetje. Toch blijk Paul niet zo grappig te zijn tegen zijn medewerkers. Er duiken namelijk schokkende verhalen op over Paul de Leeuw zijn heftige gedrag achter de schermen…

Nieuwe schandalen in de mediawereld

Het is weer eens zover; Yvonne Coldeweijer heeft nieuwe, sappige verhalen over een aantal bekende Nederlanders. Op het Instagram account van LifeOfYvonne deelt de blondine eerst een verhaal uit de krant De Telegraaf. Door de Raad van Cultuur is namelijk een rapport gepubliceerd die op allerlei media is verschenen. Uit het artikel kan worden geconcludeerd dat het schandaal rondom The Voice of Holland nog maar een topje is van de ijsberg. Hiermee wordt bedoeld dat er nog veel meer schandalen zijn gebeurd achter de schermen van de grote mediawereld, waar men nog niks van afweet.

Paul de Leeuw is lastig achter de schermen

Eén van de alinea’s van het artikel in De Telegraaf gaat over een oud medewerker van een NPO-programma. Deze persoon laat weten dat er een vreselijk gespannen sfeer was op de werkvloer. Allemaal doordat de presentator zich soms ‘monsterlijk’ gedroeg. Er zijn geen namen genoemd in het artikel maar Yvonne Coldeweijer laat weten wie zij van dit gedrag verdenkt. Zo laat Yvonne weten dat de namen van Paul de Leeuw en Matthijs Nieuwkerk veel worden genoemd. Deze twee presentatoren schijnen bekend te staan als lastige mensen achter de schermen.

Paul de Leeuw bij Lifeofyvonne

Paul de Leeuw schreeuwt erop los

Nadat Yvonne Coldeweijer het artikel heeft gedeeld en haar speculaties bekend heeft gemaakt verschijnen er gelijk nieuwe verhalen. Zo zijn er een aantal volgers die anoniem hun verhaal doen bij Yvonne om zo hun ervaringen met Paul de Leeuw te kunnen delen. Het eerste verhaal is van een oud productie assistent van een programma van Paul de Leeuw. Deze persoon vertelt het schrokkende verhaal dat Paul de Leeuw zonder pardon tegen hem of haar schreeuwde en zelfs zei dat de oud-medewerker niks kon en dom was… Vervolgens wordt Paul de Leeuw ook nog een monster genoemd. Het ziet er dus niet best uit voor de kleine presentator.

Paul de Leeuw schreeuwt tegen assistente

Paul de Leeuw maakt mensen doodsbang

De volgende persoon die met Paul de Leeuw heeft gewerkt laat ook duidelijk weten hoe wisselvallig de presentator zijn stemming kon zijn. Zo wordt zelfs de vergelijking gemaakt dat met Paul de Leeuw werken een soort Russische roulette was. Je wist namelijk nooit op wie hij die avond boos zou worden. Ook vermoed zijn eigen team dat Paul de Leeuw misschien wel regelmatig aan wat opvliegende middelen zou zitten. Het verhaal komt uit de jaren negentig. Om ook de positieve kant van een opvliegende presentator te benoemen vertelt de oud-werknemer dat het wel zorgde voor een band tussen de rest van het team. Dit zorgde voor een goede sfeer zolang Paul de Leeuw er maar niet bij was. Wederom dus een bewogen verhaal over de presentator.

Paul de Leeuw maakt mensen doodsbang

Paul de Leeuw is klaar met Vandaag Inside

Paul de Leeuw zal het zeker heet onder zijn voeten hebben. Het is namelijk niet de eerste keer deze week dat hij in het nieuws komt. Paul de Leeuw maakte namelijk in een podcast bekent dat hij niet meer wil aanschuiven bij het programma Vandaag Inside. Wel geeft Paul de Leeuw toe dat hij nog naar de mannen van Vandaag Inside kijkt, hij wil er dus alleen niet meer aanschuiven om zijn mening te uiten. Deze mening van Paul de Leeuw wordt niet door iedereen gewaardeerd omdat de presentator zelf ook nog wel eens harde uitspraken kon doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!