Schokkend: Victoria Koblenko wordt vol in boezem gegrepen in schaamteloze Instagram-video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko is even intiem met haar man aan het knuffelen, alleen gaat dat natuurlijk weer precies de verkeerde kant op.

Dit moment deelt Victoria Koblenko met haar man

Victoria Koblenko heeft een partner die regelmatig weg is voor toernooien. Dan moet ze het een aantal dagen zonder hem doen. En hoewel Victoria daar niet een enorm probleem mee heeft, is het toch wel een klein beetje fijner om dan van tevoren en achteraf de verloren intimiteit een beetje in te halen. Dat is ook precies wat de knappe dame momenteel doet. Ze zit in een koffie tentje met haar man waar de twee eventjes heel erg klef beginnen te doen. Natuurlijk is dat ook een geweldig moment om even een filmpje op te nemen voor de volgers van Victoria. Die moeten ook allemaal weten hoe verliefd het stelletje nog op elkaar is. Alleen dan doet de man van Victoria iets onverwachts.

Lees ook: Video: Fans genieten intens van heerlijke massage Victoria Koblenko

Victoria Koblenko wordt even op bijzondere plek aangeraakt

De man van Victoria Koblenko begint rustig met het geven van een massage. Daar is verder nog niets geks aan, behalve dan dat die meestal niet op een plek worden gegeven die zo openbaar is als hier. Hij begint rustig door haar haren te gaan en haar hoofd een beetje te masseren. Maar dan maakt hij plotseling een beweging omlaag en grijpt Victoria op een wel heel bijzondere plek. De knappe actrice geeft gelijk weerstand en roept dat hij moet stoppen. Ze kunnen er beide zo te zien wel om lachen, maar voor Victoria was het toch wel even een bijzondere verrassing.

Victoria vond dit duidelijke geen leuke poets

In eerste instantie leek Victoria Koblenko erg boos te zijn op haar vriend. Ze schreeuwt het namelijk uit en beweegt gelijk weg. Maar ze heeft uiteindelijk ook zelf het filmpje geplaatst, dus zo erg zal het allemaal wel niet zijn. De aantrekkelijke actrice schrok waarschijnlijk alleen even van her moment zelf, helemaal omdat het stelletje zich in zo’n openbare ruimte bevond. De man van Victoria moest om zijn eigen actie dan wel weer gelijk lachen. Het maakte hem allemaal niet zo heel veel uit.
Wat blijft Victoria Koblenko toch een ongelooflijk mooie vrouw

Victoria heeft even een nieuw kiekje van zichzelf geplaatst op Instagram. Daarop kan je pas echt goed zien hoe aantrekkelijk de actrice is. Met haar nieuwe plaatje weet Victoria al haar volgers helemaal omver te blazen. Ze ziet er spectaculair uit op het plaatje. Wat gelijk opvalt is de blik van de knappe actrice. Je wordt gelijk helemaal verliefd op Victoria als je te lang naar het mooie plaatje staart. Victoria plaatst niet zoveel foto’s meer tegenwoordig. Ze is meer van de grappige filmpjes geworden. Een kiekje als deze moet dus extra gekoesterd worden. Want wie weet wanneer Victoria weer een nieuwe foto van zichzelf online zet. Geniet er dus maar van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!