Schokkend: Eloise van Oranje poseert met nauwelijks bekende Nederlanders in een gammel busje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer en edelvrouw Eloise van Oranje laat wel vaker alle royale tradities varen. Ook deze keer slaat ze toe: dit is verre van een gouden koets.

Eloise van Oranje toert met Het Perfecte Plaatje in Zuid Afrika

Dat gravinfluencer Eloise van Oranje een passie voor fotografie heeft hadden we we kunnen weten. De knappe blonde is onderhand algemeen bekend als de Instragram-ster van het koningshuis. Met haar heerlijke plaatjes toont Eloise de gewone Nederlanders hoe het er in het leven van een gravin aan toe gaat en haar honderden duizenden volgers genieten allemaal mee. Het is dan ook geen grote overstap naar reality-tv. De 20-jarige schoonheid doet namelijk mee aan Het Perfecte Plaatje op Reis en daar beleeft ze grootse avonturen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

Eloise van Oranje in Zuid-Afrika wild op pad

Zo stapte Eloise met de overige deelnemers van het programma in wel een héél gammel busje. Toen was de gravin ineens wel een heel eind verwijderd van gouden koets. Eloise is ook wel echt de bekendste persoon van de groep, al lijken alle passagiers bekend te zijn in de entertainmentindustrie. Zo zit de knappe gravin lachend naast presentatrice Leonie ter Braak en zit de achterbank vol met programmamakers en video-specialisten. De groep toert momenteel in het exotische Zuid Afrika en de combinatie van prachtige natuur en gepassioneerde fotograven resulteert in spectaculaire plaatjes. Eloise lijkt in ieder geval erg van de ervaring te genieten. Haar grote glimlach en de charmante pose laten weinig anders aan de verbeelding over: de energie spat er af. Maar hoe kan het ook anders! Het programma en de omgeving zal een droom zijn die uitkomt voor de knappe influencer. Eloise die zo mooi op de foto staat, is voor ons ieder geval wel een cadeautje!

Heel Nederland in oproer na verleidelijke fotoshoot van Eloise van Oranje in badkleding

De foto’s van Eloise van Oranje brengen hoe dan ook bij iedereen de emoties hoog op. Men heeft al langer een mening over de social media aanwezigheid van de knappe gravin, maar een recente fotoshoot lijkt toch de druppel te zijn geweest. Met het programma Het Perfecte Plaatje op Reis staat Eloise regelmatig spectaculair op de foto. Zo trok ze recent al haar kleding uit om te schitteren in een bloedheet badkledingsetje. Het zéér diep uitgesneden pakje laat niets aan de verbeelding over en ook de suggestieve pose maakt voor een verleidelijk plaatje. De 20-jarige Instagram-ster lijkt er geen seconde moeite mee te hebben, maar sinds de aflevering online is, gaat heel Nederland wild.

De meningen over de badkleding van Eloise van Oranje

De meningen vliegen alle kanten op. Royaltyverslaggever Jeroen Snel vertelde al snel in RTL Boulevard dat hij het een “grensgevalletje” vindt. “Je bent toch lid van de koninklijke familie. Haar oom is de koning, het is de grens. Dit is niet nodig, en ze heeft het niet nodig.”, zei hij erbij. Recent gaf hij er nog wat nuance aan door te zeggen dat hij dat ook zou vinden als het een mannelijke royal zou zijn geweest. De opmerkingen vielen bij veel BN’ers in het verkeerde keelgat. Patty Brard sprak haar support voor de gravin wel heel duidelijk uit. Zo verscheen ze zelf op Shownieuws in een zelfde zwart badpakje. “Omdat ik gewoon het statement wil maken dat als je gewoon zin hebt om dit te doen, je dit vooral lekker moet doen. Of Eloise nou van koninklijke komaf is of niet”, aldus Patty.

Ouders Eloise van Oranje snappen de ophef niet

De ouders van Eloise van Oranje kijken ook trots mee met de denderende influencer-carrière van dochterlief. Ook over de recente badpak-gate heeft het royale stel niets negatiefs te zeggen. Haar ouders, Constantijn en Laurentien, lijken het alleen maar leuk te vinden! “Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is”, vertelde vader prins Constantijn aan Shownieuws. Hij gaf aan het zelf een leuke aflevering te vinden en blij te zijn dat zijn dochter meedoet. Prinses Laurentien is ook enthouiast over de mooie foto: “Eloise zag er prachtig uit!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...