Schilderachtige Britt Scholte heeft onmogelijke opdracht voor je

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte deelde een foto waarin ze recht voor haar favoriete schilderij zit. Of we even goed naar het meesterwerk willen kijken. Da’s op deze manier nagenoeg onmogelijk!

‘Goed kijken,’ zegt Britt Scholte bij deze foto. We vrezen dat ze doelt op het doek achter zich. Da’s een moeilijkere opgave dan ze denkt!

Lees ook: Britt Scholte trekt ‘ongepaste’ kleding aan

Britt Scholte laat favoriete schilderij zien

Britt Scholte poseert op haar nieuwste Instagramfoto voor haar lievelingsschilderij. Of ons iets opvalt aan het schilderij? In deze outfit mag je Britt Scholte met recht de aller slechtste kunstlerares ooit noemen. Zo kan geen enkele ‘leerling’ zich op het schilderij focussen. Je kunt dus spreken van een onmogelijke opdracht! Haar hashtag #goedkijken heeft ze wat ons betreft dan ook tevergeefs toegevoegd. Zou er dan toch een verborgen boodschap in het doek achter haar verborgen zitten? We zullen er helaas nooit achter komen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.