Schaatssters Pien Hersman en Robin Groot kruipen dicht tegen elkaar aan in nauwsluitend pakje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman en Robin Groot besluiten ondanks de warme dagen toch nog even lekker tegen elkaar aan te kruipen. En dat ziet er natuurlijk bijzonder uit. 

Het is geen geheim dat schaatssters Pien Hersman en Robin Groot ook naast het ijs een sterke band delen. Als beste vriendinnen weten ze altijd elkaars gezelschap te waarderen, zowel tijdens trainingen als daarbuiten. Onlangs hebben ze weer voor een intiem en prachtig moment gezorgd, wat vastgelegd is tijdens een zomers en zonnig skeelerritje.

Robin Groot en Pien Hersman plakken tegen elkaar aan op de foto

Pien en Robin trokken voor deze gelegenheid hun dunne en nauwsluitende pakjes aan, die hun atletische lichamen perfect benadrukken. In de foto’s staan ze dicht tegen elkaar aan, bijna met hun lichamen aan elkaar geplakt. Het resultaat is een prachtige en foto waar de fans van de mooie schaatssters nog lang van kunnen genieten. Bekijk de foto snel hier!

Pien en Robin doen een zomers skeelerritje

De vriendschap tussen Pien en Robin is duidelijk zichtbaar in de foto’s van de mooie schaatssters. Hun chemie is niet alleen te zien op het ijs, maar ook tijdens hun ontspannende momenten samen. Hun skeelerritje was niet alleen een heerlijke buitentraining, maar ook een gelegenheid om van het mooie weer en vooral van elkaar te genieten. De foto’s van de twee schaatssters heeft duidelijk het nodige losgemaakt bij de fans van beide dames. Dat is wel duidelijk.

Meer zien van Pien Hersman en Robin Groot kan op Instagram

Als je dit nou leuke foto’s vond, dan is er goed nieuws! Op hun Instagram kanalen hebben Robin Groot en Pien Hersman namelijk nog veel meer mooie foto’s staan. En die zijn absoluut om van te smullen. Als je dus nog meer mooie kiekjes van deze dames wil zien, dan moet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.