Schaatsster Pien Hersman trakteert giechelende ploeggenotes op hobbelig ritje (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman is momenteel op trainingskamp in Italië. Naast het trainen is er ook ruimte voor wat gekkigheid. Zo laat Pien haar collega’s Robin Groot en Joy Beune schreeuwen van het lachen tijdens een hobbelige rit. 

Schaatsteam IKO is momenteel in Italië om keihard te trainen voor het nieuwe schaatsseizoen. Met een team dat bestaat uit zowel mannen en vrouwen is IKO afgereisd om 1,5 week te trainen en voor te bereiden op het nieuwe seizoen. IKO heeft met Pien Hersman, Joy Beune en Robin Groot echte parels in handen! De band tussen de dames onderling is ook nog eens zo goed dat ze hele hechte vriendinnen zijn geworden.

Schaatsster Pien Hersman laat ploeggenotes giechelen tijdens hobbelige rit op snel apparaat

In Italië gaat Pien helemaal los achter het stuur. In een klein golfkarretje scheurt ze samen met haar mooie collega’s Michelle de Jong en Joy Beune door het grind in Italië. Het karretje hobbelt hevig alle kanten op, inclusief de vormen van de dames. Het mannelijke gezelschap heeft zo te zien niks te klagen! De dames zijn erg rebels en proberen zelfs Rob Tibben omver te rijden. Gelukkig weet hij zich op tijd te verstoppen voor de spookrijdster Pien Hersman. Aan plezier en gezelligheid in ieder geval geen gebrek bij Team IKO. Zie hieronder de beelden.

 

Pien Hersman verwend de mannen graag

De blonde schaatsster begrijpt perfect wat haar mannelijke fans waarderen en is niet bang om hen af en toe een plezier te doen. Een mooie foto in een strak schaatspakje, waarbij ze haar figuur subtiel laat zien, valt zeker in de smaak. Pien heeft een natuurlijk talent voor poseren, waardoor al haar foto’s een professionele uitstraling hebben. Zo weet ze telkens weer te imponeren. Dankzij haar charme en uitstraling wordt Pien al snel de meest geliefde schaatsster van Nederland, en overtreft ze mogelijk zelfs de populariteit van Jutta Leerdam en Suzanne Schulting.

Wil je meer zien van Pien Hersman?

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Pien Hersman, dan moet je even haar Instagram kanaal bekijken. Daar heeft de brunette nog veel meer mooie foto’s en video’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.