Schaatsster Pien Hersman maakt ploeggenotes wild met foto in superkort rokje: ‘Lekker kippetje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft een paar nieuwe foto’s online gezet en die zijn echt geweldig om naar te kijken. Dat vinden haar eigen vriendinnen ook trouwens.

De talentvolle schaatsster Pien Hersman geniet momenteel van een welverdiende vakantie en deelt haar zonnige avonturen met haar fans. Op een recente foto staat Pien te poseren op een prachtig strand. Gekleed in een stijlvol zwart topje met een bijpassend licht rokje, weet ze alle ogen op zich gericht te krijgen. En niet alleen van haar fans, want haar eigen vriendinnen hebben er ook nog wat over te zeggen. Bekijk de foto’s hier!

De vakantievibes van Pien Hersman

Pien’s foto straalt pure vakantievibes uit. Het contrast tussen haar zwarte topje en het lichte rokje laat haar zongebruinde huid perfect stralen. Haar pose is natuurlijk en speels. Pien laat weer goed haar charme zien op de foto op die manier. Met haar foto maakt ze vele volgers jaloers. Maar natuurlijk steelt ze ook weer de harten van haar fans, met dit soort spannende pakjes.

De reacties van fans en vriendinnen

Haar fans reageren enthousiast op de foto, en niet alleen de trouwe volgers zijn onder de indruk. Ook haar schaatsende vriendinnen konden het niet laten om hun mening te delen. Robin Groot en Michelle de Jong, beide goede vriendinnen en collega’s van Pien, waren er snel bij om hun bewondering te uiten. Maar ook Joy Beune liet even een reactie achter. De dames vergelijken Pien allemaal met dieren. Zo wordt Pien een lekker kippetje en een lekker biggetje genoemd. Gelukkig bedoelen ze het goed aan de emoji’s te zien die naast de opmerkingen staan. Pien krijgt veel hartjes van haar vriendinnen.

Pien laat zich deze vakantie van haar beste kant zien

Met haar vakantiefoto heeft Pien Hersman opnieuw de aandacht weten te trekken. Haar stijlvolle outfit en natuurlijke charme maken haar een ware blikvanger op het strand. De enthousiaste reacties van haar fans en schaatsende vriendinnen laten maar weer goed zien hoe geliefd Pien is.

Wil je meer zien van Pien Hersman?

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Pien Hersman, dan moet je even haar Instagram kanaal opzoeken. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.