Schaatsster Pien Hersman laat zichzelf helemaal zien zonder schaatspakje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Schaatsster Pien Hersman filmt zichzelf helemaal en laat ons al haar vormen zien zonder een schaatspakje aan!

Onze knappe schaatsster Pien Hersman heeft de mannen weer tevreden gemaakt hoor. Op een leuke TikTok laat ze haar hele zien. En deze keer zonder schaatspakje! Maar ze heeft nog wel iets anders aan helaas. Door de zomertijd die er weer aankomt gaan schaatssters ook vaak wielrennen of hardlopen. Pien heeft besloten te gaan wielrennen, dus ook in dat pakje moet er even geposeerd worden. De brunette geeft ons beelden van alle kanten!

Wil je zelf een kijkje nemen naar deze mooie TikTok? Klik dan hier!

Pien Hersman Wielrennen

Pien Hersman moet fit zijn voor alle schaatswedstrijden

Pien Hersman doet dit wielrennen natuurlijk niet alleen voor de lol. Maar om ook goed fit te worden/blijven. Er komen genoeg toernooien aan waar ze zal moeten schitteren. Sinds het tekenen van een 3-jarig contract op 19-jarige leeftijd voor team IKO, is ze met grote stappen vooruit gegaan. Ze zal in haar nog net begonnen carrière veel laten zien aan ons. Samen met Robin Groot, Joy Beune en Michelle de Jong, haar beste vriendinnen, traint ze hard en wilt ze zich klaarstomen voor wat er komen gaat!

Meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig update foto’s van haar trainingen of misschien wel als ze een wedstrijd heeft gehad. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Ze is pas geleden nog weg geweest, dus er zullen nog veel leuke foto’s klaarstaan om te bekijken! Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!