Schaatsster Pien Hersman laat haar enorme schijven zien (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman houdt zich niet in en laat vrolijk haar enorme schijven zien. Is dit wel zo verstandig?

Pien Hersman heeft in een video op Instagram haar schijven laten zien. Is dit wel zo’n goed idee? Met schijven bedoelen we natuurlijk haar rolschaatsen. Is het wel zo’n goed idee om te gaan rolschaatsen als professionele schaatsster? Pien kan het zich natuurlijk niet permitteren om geblesseerd te raken tijdens een lekker rondje rolschaatsen. Als topsporter moet je natuurlijk wel fit blijven en rolschaatsen is zeker een goede manier om in vorm te blijven. Daarnaast lijkt rolschaatsen natuurlijk heel erg op het ijsschaatsen, dus het zal vast wel goed komen met Pien. Na al die uren training en wedstrijden weet Pien als geen ander hoe ze zich moet bewegen. Wil jij de video van de prachtige Pien die haar schijven laat zien zelf eventjes zelf bewonderen?

Klik dan hier om zelf de video van onze Pien Hersman te bekijken!

Pien Hersman

Meer zien van Pien Hersman doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe schaatsster Pien Hersman? Neem dan ook zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette vooral veel beelden waarin ze lekker veel aan het zweten is in de sportschool of op de ijsbaan. Hier kunnen de meeste mannen wel van genieten, zeker omdat Pien vaak flinterdunne sportpakjes aan heeft. Hierdoor is het afgetrainde vormen van Pien goed te bewonderen. Haar prachtige vormen knallen er vaak nog niet uit! Nu het schaatsseizoen er al een tijdje opzit deelt Pien ook steeds meer beelden uit haar privéleven. Ze is al twee keer op vakantie geweest en heeft hier meerdere prachtplaatjes van gedeeld in korte topjes. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!