Schaatsster Pien Hersman geeft showtje weg in doorschijnende broek en loshangend jasje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Pien Hersman gaat helemaal los en koopt de winkel leeg. Gelukkig geeft ze iedereen dan een leuke show met doorschijnende kleding aan!

Schaatsster Pien Hersman heeft ons een mooie show op TikTok gegeven. Dit komt doordat ze de halve Zara leeg heeft gekocht. Nu heeft ze dus een Zara Haul gedaan. Dit houdt in dat je je volgers alle kleding laat zien die je besteld hebt. Pien heeft hier wel even voor nodig met zoveel kleding. Maar nu het steeds beter weer wordt, mag dat ook wel. In haar doorschijnende witte broek laat ze alles om en om zien. Ze begint met een jasje en gaat door naar rokjes en een mooi zomers jurkje. Helaas laat ze het alleen zien en doet ze het niet even aan voor de video. Dan zou er nog wel wat meer aandacht worden gelegd op de video. In ieder geval wil je deze Zara Haul niet missen!

Bekijk de video hier zelf!

Pien Hersman zara haul

Pien Hersman wilt meer prijzen halen dit jaar

Schaatsster Pien Hersman is 20 jaar oud en heeft dus nog niet op veel grote toernooien gestaan. Ze heeft deelgenomen aan twee NK’s en nog wel aan één WK. Op dit WK heeft ze 3 verschillende afstanden afgelegd. De 500m waar ze 4e werd, dus bijna een medaille had gewonnen. Op de 1500m werd ze helaas maar 13e. Maar op de teamsprint pakte ze met haar teamgenoten de gouden medaille. Die kan ze in ieder geval in haar zak steken. Tuurlijk hoopt Pien hier dit jaar meer aan toe te voegen, maar ook nog in vele jaren erna natuurlijk!

Meer zien van Pien Hersman

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig update foto’s van haar trainingen of wedstrijden. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en andere kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...