Schaatsster Pien Hersman gaat tegen muurtje staan en laat ronde vormen zien (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Pien Hersman kan haar volgers goed vermaken! Ze gaat tegen een muurtje staan en laat dan ook nog eens haar ronde vormen zien!

Pien Hersman heeft de mannen weer verwend met een geweldige foto op verhaal op Instagram. Ze weet wel hoe ze dat moet doen met wat mooie vormen erbij. Je ziet haar tegen een muurtje staan en zichzelf fotograferen. Op die muur zijn enkele rare vormen te zien. Het zijn een soort standbeeldjes die er hangen. Verder staat ze er zelf weer erg leuk op met een witte broek en een zwart topje!

Bekijk de foto hieronder!

Pien Hersman Foto Edit

Pien Hersman maakt zich klaar voor het schaatsseizoen

Pien Hersman is ondertussen alweer volop aan het trainen voor het nieuwe seizoen. Na een goede vakantie, waar ze veel leuke dingen heeft gedaan, is het nu toch echt weer tijd om fit te worden. En dat lijkt wel te lukken als we de updates in de gaten houden. Hopelijk kan de 20-jarige dit seizoen weer laten zien hoe goed ze is en misschien wel prijzen pakken. Ook haar echte fans zijn weer blij haar aan de slag te zien en hebben veel zin om haar weer wedstrijden te zien schaatsen.

Meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig update foto’s van haar trainingen of misschien wel als ze een wedstrijd heeft gehad. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Ze is pas geleden nog weg geweest, dus er zullen nog veel leuke foto’s klaarstaan om te bekijken! Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!