Piepjonge schaatsster Pien Hersman laat haar indrukwekkende troeven zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman heeft een nieuwe video online gezet en al haar volgers zijn gelijk helemaal onder de indruk van haar flinke troeven. 

De prachtige video van Pien Hersman maakt mensen blij

De fans van Pien Hersman zijn ontzettend blij met de nieuwe video van de schaatsster. En dat is ook niet zo gek, want in haar video weet Pien werkelijk waar alles uit de kast te halen om haar volgers een vermakelijk beeld te geven. In de video zie je Pien die bezig is met haar oefeningen. Het voelt toch een beetje af en toe alsof je stiekem naar de schaatsster aan het kijken bent. En dat terwijl ze zelf de video heeft geplaatst. Misschien komt het omdat het een beetje gefilmd is van een afstandje, alsof het stiekem gebeurt. Maar de momenten dat Pien de camera in kijkt zijn ook erg fijn. Dan wordt je gelijk weer helemaal warm van binnen. De video kan je hier bekijken!

Pien Hersman imponeert met haar ferme troeven

De schaatsster weet met haar troeven wel flink indruk te maken op haar fans. Troeven bij schaatssters zijn natuurlijk die gespierde dijen en indrukwekkende klapkuiten. En laten die nou in deze video flink in de aandacht worden gezet door Pien. De schaatsster doet allerlei oefeningen die ervoor zorgen dat die spiergroepen sterker worden, maar daardoor ook heel erg mooi op beeld komen te staan. En haar fans die smullen daar natuurlijk enorm van. Die vinden het prachtig om naar deze vormen van Pien te kunnen kijken. De schaatsster zorgt er in haar video in ieder geval voor dat haar fans meer dan genoeg hebben om naar te kunnen kijken. Ze draagt ook kleding die er precies voor zorgt dat haar vormen mooi uitkomen. Zo combineert Pien het sporten met het maken van een mooie video voor haar volgers.

De schaatsster stopt niet bij slechts één filmpje

Natuurlijk kan Pien niet stoppen bij slechts één filmpje. Daar is ze veel te enthousiast voor. Het sporten gaat haar ook goed af, dus kan er nog wel een filmpje bij. Die kan je hier zien. het is eigenlijk nog een keer de oefeningen, maar dan met een beetje variatie. Pien laat graag zien waar ze goed in is en wat haar sterke kanten zijn. En die zitten duidelijk verscholen in haar strakke kleding. Dat is een ding dat zeker is. Pien vindt het ook niet zo erg om op de video te gaan. Ze kan op die manier weer veel van haar volgers erg blij maken.

Pien Hersman weet volgers flink te verbazen

Al die mooie video’s zorgen er natuurlijk wel voor dat haar volgers met verbazing lopen te kijken. Die weten bijna niet wat ze zien. Zoveel moois hadden ze natuurlijk nooit verwacht van Pien Hersman. De schaatsster weet hen flink te verbazen met al haar leuke filmpjes. Pien is daar ook nog lang niet klaar mee, dus houd vooral haar Instagram in de gaten. Dan kan je straks nog veel meer genieten van alle mooie filmpjes van Pien Hersman.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.