Schaatsster Jutta Leerdam heeft dagje vrij in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam zette eerder dit jaar indrukwekkende resultaten neer in Thialf. En om continu te blijven presteren moet de schaatsster natuurlijk wel in topconditie blijven. Daarom is Jutta altijd heel druk bezig met een strak trainingsprogramma. Maar soms is het ook nodig om je spieren eens een momentje van rust te gunnen. Dat snapt Jutta als geen ander en daarom neemt ze even een welverdiend momentje rust.

Tussen alle zware trainingsmomenten door vindt topatlete Jutta Leerdam gelukkig nog meer dan genoeg momenten om even aan haarzelf te denken. Tussen alle schaatswedstrijden en oefeningen door om aan de top te blijven, heeft Jutta nu eindelijk een keer een welverdiend dagje vrij. En dat heugelijke moment deelt ze maar al te graag met haar volgers.

Lees ook: Jutta Leerdam viert verjaardag op heerlijke manier

Zonnig dagje

Waar Jutta momenteel uithangt is zeer de vraag. Waar het ook is, ze hebben daar geen last van de zware sneeuw en hagelbuien die momenteel over het land razen. Jutta chillt hem namelijk in haar badpak. In compleet ontspannen houding met haar fabuleuze zonnebril op neemt ze lekker een momentje voor zichzelf.

jutta leerdam ontspanning

Dagje eropuit

Het blijft echter niet bij een beetje relaxed in een klapstoeltje liggen. Nee, Jutta is en blijft een actieve dame die er maar al te graag op uit trekt om leuke dingen te ondernemen. Dus zodra zij klaar is met zonnen besluit ze om haar wandelschoenen aan te trekken en lekker over de zonnige straten te trekken.

jutta leerdam zonnig

Into the woods

Een ontspannen leventje is Jutta zeker niet onbekend. Tussen de trainingen door weet dit toptalent goed voor zichzelf te zorgen. Behalve lange wandelingen in de zon, wandelt de schaatsster ook graag door het bos. De frisse buitenlucht en al dat groen om haar heen doen Jutta heel goed. Zo laadt ze zichzelf weer fysiek en mentaal op voor haar volgende wedstrijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?