Jutta Leerdam viert verjaardag op heerlijke manier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Schaatskampioen Jutta Leerdam viert op toepasselijke wijze haar verjaardag! Het cadeautje heeft ze al uitgepakt…

Hiep hiep! Jutta Leerdam is jarig! De schaatsster vierde haar feestje al iets eerder, op een heel toepasselijke manier. Ze pakte namelijk een belangrijk cadeautje uit op de ijsbaan van Thialf: Jutta kwalificeerde zich voor het WK afstanden met een overmachtig optreden op de 1000 meter. Een heerlijke manier om je verjaardagsweek in te luiden dus! Ze is pas 22, maar we verwachten nu eigenlijk al niet anders van deze blonde snelheidsduivel….

Lees ook: GOAL: Check de streep van Lieke Martens!

Jutta Leerdam hangt zelf de slingers op

Wie op jonge leeftijd begint met winnen, schept verwachtingen. Dat snapt Jutta Leerdam zelf ook heel goed. In een interview met AD geeft Jutta aan dat ze nu al niet meer écht kan genieten van zilver of brons. Goud is wat telt. Zo is ze op 22-jarige leeftijd al lang geen talent meer, maar een gevestigde naam. Daar gedraagt ze zich ook naar: Jutta werkt professioneel haar interviews af, schuift aan bij talkshows en richtte in 2020 zelfs haar eigen ploeg op met vriend Koen Verweij. Da’s geen kinderspel!

Jarige Jutta (22) viert feest met selfie

De verjaardag van deze blonde kampioen mag dus gevierd worden. Dat doet Jutta op Instagram met deze spiegelselfie, en dat doen wij met een extra snel rondje langs haar mooiste visuele prestaties!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?