Jutta Leerdam viert verjaardag op heerlijke manier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Schaatskampioen Jutta Leerdam viert op toepasselijke wijze haar verjaardag! Het cadeautje heeft ze al uitgepakt…

Hiep hiep! Jutta Leerdam is jarig! De schaatsster vierde haar feestje al iets eerder, op een heel toepasselijke manier. Ze pakte namelijk een belangrijk cadeautje uit op de ijsbaan van Thialf: Jutta kwalificeerde zich voor het WK afstanden met een overmachtig optreden op de 1000 meter. Een heerlijke manier om je verjaardagsweek in te luiden dus! Ze is pas 22, maar we verwachten nu eigenlijk al niet anders van deze blonde snelheidsduivel….

Lees ook: GOAL: Check de streep van Lieke Martens!

Jutta Leerdam hangt zelf de slingers op

Wie op jonge leeftijd begint met winnen, schept verwachtingen. Dat snapt Jutta Leerdam zelf ook heel goed. In een interview met AD geeft Jutta aan dat ze nu al niet meer écht kan genieten van zilver of brons. Goud is wat telt. Zo is ze op 22-jarige leeftijd al lang geen talent meer, maar een gevestigde naam. Daar gedraagt ze zich ook naar: Jutta werkt professioneel haar interviews af, schuift aan bij talkshows en richtte in 2020 zelfs haar eigen ploeg op met vriend Koen Verweij. Da’s geen kinderspel!

Jarige Jutta (22) viert feest met selfie

De verjaardag van deze blonde kampioen mag dus gevierd worden. Dat doet Jutta op Instagram met deze spiegelselfie, en dat doen wij met een extra snel rondje langs haar mooiste visuele prestaties!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.