Schaatsster Joy Beune reageert op knotsgekke ploeggenotes met foto in schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De beeldschone schaatsster Joy Beune heeft een foto gemaakt, waarmee ze op een bijzondere manier reageert op haar collega’s.

Joy Beune weet met haar mooie foto’s er altijd wel voor te zorgen dat haar volgers vermaakt blijven. Ze heeft onlangs een nieuw plaatje online gezet als antwoord op twee van haar collega’s. Joy vond het leuk om een klein grapje met haar collega schaatssters uit te halen door een foto van hen na te maken met hetzelfde onderschrift erbij. Met de tekst ‘who’s the craziest’ onder de foto, laat Joy Beune weer een hele leuke kant van zichzelf zien.

Het origineel van de foto komt van schaatsster Robin Groot

De foto die Joy heeft nagemaakt, is afkomstig van schaatsster Robin Groot. Die heeft samen met Pien Hersman namelijk een soortgelijke foto gemaakt, samen op het ijs. De dames poseren leuk op het plaatje en laten zich van hun beste kant zien. Het onderschrift is hetzelfde als bij de foto van Joy. Het plaatje was natuurlijk erg mooi om naar te kijken en Joy moet vast gedacht hebben dat ze zelf ook zo’n leuk plaatje wilde hebben. Het namaken van de foto is in ieder geval goed gelukt.

Wat zijn die schaatspakjes toch ongelooflijk mooi om te zien

Als je de drie schaatssters zo ziet op hun foto’s, dan valt gelijk weer op hoe mooi die schaatspakjes eigenlijk zijn. Die vallen zo strak om het van de leuke dames, dat je er alleen maar enorm van kan genieten. Met hun mooie pakjes weten ze gelijk al hun fans flink te imponeren. De schaatssters zijn ontzettend goed in zichzelf mooi op de foto zetten. Daar hebben ze inmiddels ook al wel wat ervaring mee. Met hun mooie pakjes aan weten ze pas echt goed voor de dag te komen.

Joy Beune plaatst mooie selfie met al haar medailles

De blondine is erg trots op wat ze de afgelopen jaren heeft bereikt. En om dat nog even een keertje te benadrukken, ging ze op de foto met al haar medailles. Zo kan je in één keer zien hoe goed de schaatsster eigenlijk is. Het is natuurlijk wel bijzonder om al die medailles in één oogopslag te zien. Je staat er meestal niet zo bij stil dat Joy al zoveel prijzen gewonnen heeft. De mooie blondine is natuurlijk ook een van de grootste schaatstalenten die Nederland ooit gehad heeft en ze laat dat op dit plaatje weer goed zien.

Joy Beune maakt mensen blij met mooie foto’s

Met haar fijne kiekjes weet Joy Beune altijd mensen op te vrolijken. Als je één blik geworpen hebt op de mooie blondine, dan ben je meteen betoverd. Met haar ontzettend mooie looks weet Joy van elke foto weer een feestje te maken. Ze is dan ook ontzettend goed in zichzelf op de foto te zetten. Ze doet dan ook voor ieder plaatje haar uiterste best, omdat ze weet hoe erg haar fans genieten van al die mooie foto’s. Dat is dan wel weer erg attent van haar.

Meer zien van Joy Beune doe je op Instagram

Kan je geen genoeg krijgen van Joy Beune? Ga naar Instagram en geniet van al het moois wat ze daar heeft geplaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!