Schaatsster Joy Beune laat haar tong het werk doen op foto met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We worden wel vaker verwend met hete foto’s van Joy Beune, maar met dit brutale plaatje maakt ze het wel heel spannend! 

Joy Beune mag misschien niet de bekendste Nederlandse schaatsster op social media zijn, maar ze staat zeker op het lijstje van de knapste! Mocht je haar plaatjes nog niet voorbij hebben zien komen, zoek niet verder. Joy bewijst namelijk in één klap waarom ze niet uit je feed mag ontbreken. En dat doet ze op een zeer ongebruikelijke manier! Dat je amper weg kan kijken van Joy op het ijs, dat wisten we al. Maar dit heerlijke kiekje bewijst dat ze ook hele andere talenten heeft.

Joy Beune verleidt volgers met suggestieve fotoshoot met vriendin

Ook als Joy Beune niet op het ijs staat trekt ze moeiteloos alle aandacht. We mogen vaak genoeg van haar genieten in loeistrakke sportpakjes, maar off-season is ze net zo lekker. En als haar heerlijke figuur je niet doet watertanden, dan doet haar pittige houding het wel! Joy maakt het namelijk flink spannend op camera en denkt er geen seconde over dit te delen met haar volgers. Gelukkig ook maar, want deze plaatjes wil je echt niet missen. Zeker als Joy haar beeldschone vriendinnetje erbij haalt zijn de foto’s om van te watertanden. En dan heb je de suggestieve pose nog geeneens gezien! Joy pronkt namelijk met haar talentvolle tong in het heerlijke kiekje. En ja, dat zet haar volgers flink aan het denken. Wij kunnen onze verbeelding ook niet helemaal in toom houden. Al lijkt het zeker Joy’s bedoeling te zijn. Veel suggestiever dan dit wordt het namelijk niet!

Volgers Joy Beune gaan wild in comments onder vurige fotoshoot

En de volgers van Joy Beune kunnen het niet laten net zo suggestief te zijn! Logisch ook, want dit heerlijke plaatje vraagt er ook zowaar om. Joy schrijft er ook nog eens bij “Serving looks and scoops”. Je kan er dus ook geen seconde aan twijfelen dat Joy de aandacht naar haar fantastische figuur wil trekken. En voeg daar de heerlijke tongfoto aan toe, en dan heb je een recept voor hilarische reacties. Joy’s volgers kunnen het namelijk niet laten haar voorbeeld te volgen en gaan helemaal wild. “Mag ik ertussen”, vraagt vriendje Kjeld Nuis met meerder watertandende emoties. Maar of dat tussen de twee schoonheden is of tussen Joy en haar ijsje, dát schrijft hij er niet bij! Een andere volgers kan het ook niet laten een reactie te plaatsen. “Alles voor de likes”, schrijft hij. Wij zijn het volledig eens met beide heren. Op naar meer!

Joy Beune knuffelt vriend Kjeld Nuis in onthullende outfit

En de vriend van Joy Beune, schaatser Kjeld Nuis, mag de laatste tijd wel vaker genieten van prikkelende plaatjes van zijn vriendin. En recent verschenen ze zelfs samen in een wel heel pose! Voor LINDA. werd het stelletje namelijk gevraagd samen te poseren in het zonnige Curaçao. En voor fans van het koppel was de heerlijke fotoshoot al helemaal een cadeautje. Beide trokken namelijk zowaar al hun kleding uit! En hoewel we Kjeld natuurlijk zeker erkennen als een knappe vent, kunnen we onze aandacht niet van Joy afhalen. De beeldschone schaatsster verschijnt namelijk in een openvallend blouseje en zéér kort broekje. En verder helemaal niets! Zo mogen haar fans meegenieten van haar spectaculaire assets en afgetrainde figuur. Zeker haar royale boezem brengt ons aan het blozen. Het doorzichtige bloesje laat namelijk niets aan de verbeelding over…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!