Schaatsster Joy Beune (24) overladen met complimentjes bij deze foto in knellend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Joy Beune is helemaal in de wolken. Ze heeft namelijk een reeks aan complimentjes ontvangen van haar fans.

In een nieuwe shoot voor Valk magazine, werd Joy Beune even in haar natuurlijke omgeving gefotografeerd. Natuurlijk vonden de mensen van Valk het wel leuk om haar even een strak pakje aan te laten trekken en de fans van de schaatsster zijn het daar eigenlijk wel volledig mee eens. De beeldige blondine geeft zichzelf helemaal op de mooie foto. Joy ziet er buitengewoon goed uit op het plaatje. Dat belooft een mooie editie te worden van het magazine. De foto kan je overigens hier zien!

De fans van Joy Beune zijn ook helemaal tevreden

Niet alleen Joy zelf, maar ook haar fans zijn helemaal tevreden met de fotoshoot van deze leuke dame. Joy staat ontzettend goed op de foto. De fans van de blondine kunnen erg goed genieten van de mooie vormen die Joy laat zien op het plaatje. Daar helpt het strakke pakj natuurlijk wel erg goed bij. De fans van de schaatsster overladen haar dan ook met complimentjes. “Mooie foto van een knappe jongedame. Overigens nog een zalig Nieuwjaar en gefeliciteerd met je successen tijdens de afstandskampioenschappen” laat een van haar volgers aan Joy weten. Het is duidelijk dat de fans van Joy wel erg tevreden zijn met de jongedame. Niet alleen maar vanwege haar schaatsprestaties, maar ook vanwege haar vermogen om altijd maar weer de meest leuke plaatjes tevoorschijn te toveren voor haar volgers. Als je Joy Beune volgt op Instagram, dan hoef je jezelf eigenlijk nooit te vervelen.

Joy Beune deelt kampioenschap met volgers

Sinds een paar dagen mag Joy Beune zich weer Nederlands kampioen op de 1500 meter noemen. En dat is natuurlijk een hele prestatie. Aangezien de Nederlandse schaatssters de beste ter wereld zijn, zegt het wat als je bovenaan in het klassement staat binnen Nederland. Joy is dus met recht een van de allerbeste schaatssters ter wereld. En dat is natuurlijk wel even het vieren waard. Dat doet ze met een bijzondere foto op Instagram, waarbij ze over het ijs gaat en de Nederlandse vlag vasthoudt. Zo laat Joy gelijk zien wie de absolute topschaatsster is binnen Nederland. Daar kan geen enkele verwarring meer over bestaan.

Joy Beune is een ontzettend fijne dame om naar te kijken

Natuurlijk is het leuk om Joy Beune te zien schaatsen. De blondine laat indrukwekkende resultaten zien. Maar wat nog veel leuker is om te zien, zijn Joy haar fijne looks. De blonde schaatsster heeft ontzettend veel mooie pakjes die ze allemaal aantrekt voor haar fans online. Maar daarnaast weet Joy ook met haar mooie lach en blonde lokken elke fan te betoveren. Om nog maar te zwijgen over de diepe ogen van de schaatsster. Daar zou je bijna in kunnen verdwijnen. Joy heeft meer dan genoeg dus om van te genieten. De schaatsster weet exact hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden en doet dat door de ene na de andere mooie foto van zichzelf te delen.

Meer zien van Joy Beune doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Joy Beune? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar zie je nog veel meer moois van de blondine namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.