Schaatsster Joy Beune (24) deelt heerlijke foto van zijaanzicht in knellend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune heeft eindelijk weer een keer winst te pakken. En dat viert ze met een wel heel erg bijzondere foto.

De mooie schaatsster Joy Beune heeft een nieuwe foto online gezet en haar volgers worden er gelijk helemaal wild van. De mooie blondine weet wel hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden. Dat doet ze namelijk met een leuk plaatjes van de zijkant net na haar nieuwste overwinning. Natuurlijk is dat plaatje meer dan de moeite waard om eventjes bij stil te staan. Joy laat al haar volgers versteld staan van haar mooie looks.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune (24) overladen met complimentjes bij deze foto in knellend pakje

Joy Beune loopt alles na voor wedstrijd

Joy was wel zenuwachtig voor de afgelopen ploegenachtervolging op het EK. En dat is ook niet zo heel erg gek. De vorige keer dat ze meedeed werd ze namelijk gediskwalificeerd. En dat zou haar natuurlijk niet nog een keer overkomen. Ze had naar eigen zeggen ‘alles drie keer gecheckt’ voor ze met de wedstrijd begon. En het zat haar dan eindelijk een keer mee. De Nederlandse vrouwenploeg kon in Heereveen de Europese titel opeisen. Dat voelde toch wel even fijn voor Joy. Met een tijd van 2.55,70 waren Joy Beune, Irene Schouten en Marijke Groenewoud veruit de snelste op het ijs. Het is een mooi succes voor de Nederlandse dames.

Lees ook: Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune en ploeggenotes laten mooie pakjes zien

De mooie schaatssters laten hun leuke pakjes zien op het ijs, terwijl ze nog even snel een ereronde doen. De winst bevalt Joy Beune goed. De schaatsster weet al een tijdje dat ze het wel in zich had om te winnen, maar ze had zo ongelooflijk veel pech de afgelopen keren, dat ze er toch een beetje een hard hoofd in had. Maar nu met de winst op zak, begint ze het allemaal weer een beetje positief in te zien. Ze straalt ook helemaal op haar foto’s. Dat ziet er gelijk een stuk leuker ook uit.

Lees ook: Video: Knappe schaatsster Joy Beune (24) kan eindelijk lachen om haar enorme misser

Fans van Joy Beune hadden met haar te doen

De fans van Joy Beune konden hun geluk niet op toen Joy eindelijk de winst wist te pakken. Het mocht ook wel een keer tijd worden. De blondine vergat tijdens de wereldbeker haar transponder om te doen. Dat pakte slecht uit, want Nederland werd daardoor, terwijl ze eerste waren, gediskwalificeerd. De volgers van Joy hadden toen wel eventjes met de sporter te doen. De fout leverde Joy veel kritiek op. Inmiddels kan ze er gelukkig wel weer om lachen en met een nieuwe overwinning in haar zak, zal niemand het nog over de transponder fout hebben. Dat ligt nu voor goed in het verleden. Joy probeert zich met deze overwinning te focussen op de toekomst. Haar fans zijn in ieder geval hartstikke trots op de schaatsster en wat ze voor elkaar heeft gekregen.

Meer zien van Joy Beune? Dan moet je op Instagram zijn

De mooie blondine heeft natuurlijk voor haar fans nog veel meer mooie plaatjes klaar staan. Daarvoor moet je alleen even naar haar Instagram account gaan. Daar staan al die leuke kiekjes op je te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.