Schaatsster Joy Beune (24) betovert volgers met zeer verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Joy Beune betovert normaal de tijden op de schaatsbaan met haar snelheid. Maar deze keer betovert ze haar Instagramvolgers met deze foto…

Joy Beune betovert Instagramvolgers met prachtige lach

Schaatster Joy Beune heeft al vroeg in het seizoen fantastisch gepresteerd op de schaatsbaan. Ze heeft zichzelf namelijk verzekerd van een plek op de komende 4 world cups. Dit leidt tot veel blijdschap bij de knappe blondine. Op Instagram laat ze haar volgers dan ook weten hoe blij ze is met het behaalde resultaat. Dit doet ze door een foto met een prachtige lach te posten. Als je deze Prachtige lach van de blondine ziet dan wordt je automatisch betoverd.

De reacties op Joy Beune zijn lovend

Haar volgers zijn in de reacties dan ook extreem blij voor haar. De reacties onder de foto staan vol met trotse volgers van de 24-jarige schaatsster. Het woord dat het vaakst voorkomt onder haar foto is ’topper’. “Ja super verdiend. We hebben je zaterdag goed hard aangemoedigd. hihi succes. meid echt dik en dik verdiend ” reageert een volger. Een andere volger reageert met “Top, Joy!! Trots op je! We gaan lekker genieten van jou de eerste paar maanden! Goingforgold”. Het is mooi om te lezen hoe erg de volgers en fans van Joy met haar meeleven en hoe trots ze op haar zijn. Bekijk hier de foto van Joy en de reacties op de foto.

Joy Beune werkt aan herstel met ijsbad

Na haar puike prestatie in het weekend op de ijsbaan richt Joy Beune zich nu op het herstellen hiervan en het voorbereiden op de volgende wedstrijd. Ze werkt aan haar herstel door een ijsbad te nemen thuis in de tuin. Dit wil ze haar volgers dan ook graag laten zien en deelt het daarom op haar instagramstory. Op de story is te zien hoe Joy heel geconcentreerd in het ijsbad bezig is om haar ademhaling onder controle te houden. Ze vertelt haar volgers er dan ook bij dat het haar eerste keer in een ijsbad is. Het ziet er wel heel erg koud uit.

Joy Beune laat krachttraining zien aan instagramvolgers

In aanloop naar haar kwalificatiewedstrijd voor de world cup was Joy Beune volop aan het trainen in het krachthonk. Dit laat ze dan ook graag zien aan haar volgers. Ze deelt een kleine compilatie van haar krachttraining. In de video op haar Instagram laat ze korte fragmenten zien van haar krachtsessie. Ze laat zien dat ze aan het square is en dat ze de power clean doet. Dit alles doet ze om in zo’n goed mogelijke shape op de ijsbaan te verschijnen. Ze zet er dan ook bij dat ze klaar is met het doen van reps in de gym en dat het tijd is om laps te doen op de ijsbaan. Als we de video mogen geloven is Joy meer dan ready voor het schaatsseizoen en kan ze vol gas gaan knallen. De schaatsster is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen op de baan. Bekijk de krachtsessie van Joy hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...