Schaatsster Joy Beune (24) betovert volgers met zeer verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Joy Beune betovert normaal de tijden op de schaatsbaan met haar snelheid. Maar deze keer betovert ze haar Instagramvolgers met deze foto…

Joy Beune betovert Instagramvolgers met prachtige lach

Schaatster Joy Beune heeft al vroeg in het seizoen fantastisch gepresteerd op de schaatsbaan. Ze heeft zichzelf namelijk verzekerd van een plek op de komende 4 world cups. Dit leidt tot veel blijdschap bij de knappe blondine. Op Instagram laat ze haar volgers dan ook weten hoe blij ze is met het behaalde resultaat. Dit doet ze door een foto met een prachtige lach te posten. Als je deze Prachtige lach van de blondine ziet dan wordt je automatisch betoverd.

De reacties op Joy Beune zijn lovend

Haar volgers zijn in de reacties dan ook extreem blij voor haar. De reacties onder de foto staan vol met trotse volgers van de 24-jarige schaatsster. Het woord dat het vaakst voorkomt onder haar foto is ’topper’. “Ja super verdiend. We hebben je zaterdag goed hard aangemoedigd. hihi succes. meid echt dik en dik verdiend ” reageert een volger. Een andere volger reageert met “Top, Joy!! Trots op je! We gaan lekker genieten van jou de eerste paar maanden! Goingforgold”. Het is mooi om te lezen hoe erg de volgers en fans van Joy met haar meeleven en hoe trots ze op haar zijn. Bekijk hier de foto van Joy en de reacties op de foto.

Joy Beune werkt aan herstel met ijsbad

Na haar puike prestatie in het weekend op de ijsbaan richt Joy Beune zich nu op het herstellen hiervan en het voorbereiden op de volgende wedstrijd. Ze werkt aan haar herstel door een ijsbad te nemen thuis in de tuin. Dit wil ze haar volgers dan ook graag laten zien en deelt het daarom op haar instagramstory. Op de story is te zien hoe Joy heel geconcentreerd in het ijsbad bezig is om haar ademhaling onder controle te houden. Ze vertelt haar volgers er dan ook bij dat het haar eerste keer in een ijsbad is. Het ziet er wel heel erg koud uit.

Joy Beune laat krachttraining zien aan instagramvolgers

In aanloop naar haar kwalificatiewedstrijd voor de world was Joy Beune volop aan het trainen in het krachthonk. Dit laat ze dan ook graag zien aan haar volgers. Ze deelt een kleine compilatie van haar krachttraining. In de video op haar Instagram laat ze korte fragmenten zien van haar krachtsessie. Ze laat zien dat ze aan het square is en dat ze de power clean doet. Dit alles doet ze om in zo’n goed mogelijke shape op de ijsbaan te verschijnen. Ze zet er dan ook bij dat ze klaar is met het doen van reps in de gym en dat het tijd is om laps te doen op de ijsbaan. Als we de video mogen geloven is Joy meer dan ready voor het schaatsseizoen en kan ze vol gas gaan knallen. De schaatsster is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen op de baan. Bekijk de krachtsessie van Joy hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!