Schaatsster Jade Groenewoud gooit hele berg vakantiefoto’s op Instagram: fans smullen ervan!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Groenewoud houdt zich niet in en gooit werkelijk alles op haar Instagram! Haar fans vinden dit natuurlijk niet erg en smullen ervan.

De jonge langebaanschaatsster Jade Groenewoud is lekker op vakantie. Dit laat ze dan ook weten aan haar volgers, door een hele berg aan vakantiefoto’s te plaatsen op haar pagina. Ze houdt zich niet in en laat alles van haar vakantie zien! Ze is lekker naar het warme Lissabon, samen met haar vriendje. Nu het schaatsseizoen er op zit, is het natuurlijk ook tijd om even te genieten. Aan de foto’s te zien komt dit wel goed. Wil jij zelf de hele berg met vakantiefoto’s bekijken? Klik dan op deze link.

Jade Groenewoud heeft groot succes behaald op WK junioren

Jade Groenewoud is echt bekend geworden, nadat ze zichzelf flink in de kijker reed tijdens het WK-Junioren. Tijdens haar eerste rit op deze kampioenschappen werd ze 17e. Dit was geen best resultaat en Jade vond het dan ook erg spannend. Voor de volgende race die ze had is ze even gaan wandelen met haar coach. Die probeerde de spanning er een beetje af te halen en dit lukte dan ook.

Tijdens haar tweede rit werd ze eerste en kreeg ze een gouden medaille. Ook de dag erop boekte ze enorm goede resultaten. Ze hengelde een bronzen plak binnen en de race erop werd ze nog een keer eerste. Hierdoor werd ze wereldkampioene en kreeg ze wederom een gouden medaille. Erg knappe resultaten natuurlijk voor onze Nederlandse schaatsster. Inmiddels is ze zo’n twintig jaar oud en heeft ze de junioren achter zich gelaten. Ze mag het nu gaan laten zien in de grote mensen wereld.

Jade Groenewoud

Meer zien van Jade Groenewoud doe je op Instagram

Wil jij meer zien van dit jonge talent Jade Groenewoud? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Jade haar mooiste foto’s in haar lekkere strakke schaatspakje. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.