Schaatsster Femke Kok is nu influencer; deelt enorme berg prachtige vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Met een overvloed aan betoverende vakantiekiekjes van haar tijd in Bonaire, laat Femke Kok zien dat haar talenten verder reiken dan alleen het ijs!

Normaal zien we Femke Kok natuurlijk op de schaatsbaan, maar nu laat ze zich ook op een andere creatieve wijze zien…

Femke Kok deelt overzees avontuur

Femke Kok, bekend om haar schaatsprestaties, neemt haar volgers mee op een exotisch avontuur naar Bonaire! Dat doet ze door middel van haar levendige Instagram-feed. Gewoonlijk is die gevuld met foto’s van haar in schaatspak op het ijs. Maar ze verrast haar volgers totaal met zonnige kiekjes van stranden en andere mooie beelden! Femke is nu te zien in kleurrijke topjes, strakke korte broekjes en zonnebrillen! Haar volgers kunnen hun enthousiasme nauwelijks bedwingen bij het zien van deze beelden… Sommigen beginnen zelfs te watertanden! Haar ontspannen vakantie vibes en de prachtige omgeving creëren een gevoel van verlangen en jaloezie bij haar fans, die misschien even willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en zich laten meevoeren door de prachtige beelden die Femke deelt.

Femke Kok

Femke Kok laat groot contrast zien

Met een verrassende wending in haar reisavonturen deelt Femke Kok een groot contrast met haar volgers: van het tropische paradijs van Bonaire naar het eiland Terschelling. Dit plotselinge verplaatsen van stranden naar de rust van de Waddenzee is goed te merken. De uitgestrekte duinen en winderige stranden van Terschelling zijn erg anders dan de fel blauwe wateren en palmbomen van Bonaire! Hoe dan ook weet Femke Kok haar volgers te vermaken met haar avonturen op het Nederlandse eiland! Haar activiteit op Instagram blijft haar volgers vermaken, terwijl ze hen meeneemt op haar reis van het ene adembenemende landschap naar het andere!

Meer zien van Femke Kok? Bekijk Instagram

Op het Instagram-kanaal van Femke Kok kan je nog veel meer prachtige foto’s bekijken van de brunette, dus neem zeker snel een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...