Schaatsster Antoinette de Jong daagt volgers uit met brutale foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Antoinette de Jong heeft haar volgers nu wel een hele brutale foto gestuurd. Ze daagt hen lekker uit en wacht op de reacties. 

Antoinette de Jong heeft uitdagend karakter

Als het op schaatsen aankomt heeft Nederland een overschot van knappe dames op het ijs. Maar de meeste weten zichzelf wel te onderscheiden. Zo heeft Jutta Leerdam van die heftige oogschaduw altijd op en is Suzanne Schulting altijd bezig met een verleidelijke pose aannemen. Antoinette de Jong weet zich ook te onderscheiden en wel met haar speelse en uitdagende karakter. De knappe dame op schaatsen maakt wel eens een spannende foto die ze dan met haar volgers deelt om hen een beetje uit te dagen. En dat werkt eigenlijk heel erg goed. Antoinette weet op die manier haar volgers lekker te plagen en een reactie uit te lokken. Die zijn over het algemeen nog steeds heel lovend, want Antoinette heeft vooral lieve volgers onder haar berichten. Maar daarom vindt ze het ook zo leuk om te proberen een reactie uit te lokken.

Lees ook: Wow! Antoinette de Jong hint op beginnen pikante fotoservice

Antoinette de Jong steekt haar tong uit naar volgers

Zoals je dat van Antoinette wel gewend bent is het een flink brutaal dametje. Maar dat bedoelen we natuurlijk wel op een goede manier. Zo heeft Antoinette een ontzettend goed gevoel voor humor en kan ze heerlijk uitdagend zijn. Bijvoorbeeld op bovenstaande foto, waar ze lekker brutaal haar tong uitsteekt naar haar volgers. Die vinden dat natuurlijk weer erg grappig en overladen Antoinette met leuke opmerkingen en complimentjes. Antoinette plaatst regelmatig in haar verhaal ook grappige en interessante foto’s en filmpjes, dus het is zeker de moeite waard om deze knappe roodharige op Instagram te gaan volgen.

De rustdag van Antoinette de Jong is alles behalve gewoon

Zoals je dat van Antoinette gewend bent, kan zelfs een rustdag niet helemaal normaal verlopen. Zo heeft Antoinette midden op het fietspad even een leuk filmpje van zichzelf gemaakt, waarin ze verleidelijk achterom kijkt. Levensgevaarlijk natuurlijk, want voor je het weet wordt Antoinette aangereden door een fietser en moet ze een paar weken, in plaats van een dagje, rust houden. Dan kan ze het schaatsseizoen wel vergeten. Maar Antoinette houdt er wel van om een beetje op het randje te leven en vindt het juist fijn  om af en toe wat uitdagende dingen te doen.

Antoinette de Jong is een topper op het ijs

Natuurlijk zie je voornamelijk veel van Antoinette in haar vrije tijd, maar op het ijs is de roodharige dame ontzettend goed bezig. Ze behoort bij de absolute top van het land en met goede reden. Het is dan wel weer grappig dat binnen Nederland de beste schaatssters allemaal ontzettend knap blijken te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!