Schaars geklede Jutta Leerdam bereikt hoogtepunt na hoogtepunt met Jake Paul (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een heerlijk hoogtepunt gedeeld. Ze heeft namelijk een hele reeks aan mooie foto’s gedeeld van haar mooie reis. 

De mooie schaatsster Jutta Leerdam heeft weer een nieuwe reeks aan foto’s gedeeld van haar laatste reis naar Amerika. Ze was daar om haar vriendje Jake Paul, de Amerikaanse bokser en YouTuber, te bezoeken. En natuurlijk heeft ze daar nog veel meer mooie avonturen beleefd. Jutta heeft daarom al haar hoogtepunten op een rij gezet en in één keer gedeeld met haar fans. Zo kunnen zij ook meegenieten van de mooie momenten van de schaatsster. Dat is nog eens lief van Jutta. Bekijk hier alle hoogtepunten!

Jutta traint nog even door op skeelers

De mooie blondine besluit dat het tijd is om nog even een rondje te oefenen. En hoewel ijs moeilijk te vinden is, komt ze met haar skeelers een aardig eind in de juiste richting. Natuurlijk deelt ze haar training met haar fans, die het heerlijk vinden om Jutta aan het werk te zien. Zie de video hier!

Ook is er voor Jutta tijd voor ontspanning

De mooie blondine is niet alleen maar aan het werk. Er is ook genoeg tijd voor ontspanning. Zo heeft ze een leuke middag in de tuin met de hond van Jake Paul en sluit ze haar vakantie af met een heerlijk dagje in het zwembad. Dat moet haast wel een fijne trip geweest zijn. Jutta heeft in ieder geval een hoop mooi momenten meegemaakt. En die deelt ze maar al te graag met haar fans.

Meer zien van Jutta Leerdam? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan zal je even naar Instagram moeten gaan. Daar staat namelijk nog veel meer mooi materiaal van de blondine. Jutta deelt graag foto’s en video’s met haar fans!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...