Sam Smith is de nieuwe Britney Spears

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toen Britney vorig jaar aangaf dat ze een break nam van haar zangcarrière kon niemand zien aankomen dat ze dat heel letterlijk bedoelde. Met haar voet in het gips heeft de zangeres one more time meer drama dan ze wil. Gelukkig is daar de reddende engel Sam Smith. Hij neemt namelijk de rol van nieuwe Britney Spears graag op zich. 

Oops, she did it again. Britney is weer eens terug in het nieuws. Ze loopt namelijk al een tijdje met een laag gips om haar been en niemand wist nou precies waarom. Nou, vandaag kwam dan het verlossende woord. Britney postte een video op Instagram waarin je precies kan zien hoe ze tijdens een dansroutine, voor zover je dit een dansroutine mag noemen, haar enkel breekt. Tip, niet voor de gevoelige kijker.

Britney goes footloose

Britney was de laatste tijd al meer bezig met haar heupjes los gooien. Nu ze niet meer zingt heeft ze best veel tijd voor andere dingen. zoals bijvoorbeeld dansen, maar ook yoga. En Britney is nog best lenig, aan al die poses te zien. Jammer genoeg kan je geen yoga uitvoeren met een gebroken been, waardoor filmpjes als deze er voorlopig niet in zitten:

Niet heel handig van Britney. Wel fijn dat ze een keer nuchter een ongeluk heeft in plaats van intoxicated. Dan kan ze eindelijk bewijzen dat ze alleen maar een beetje klunzig is. Dat heeft ze ook wel nodig, want Britney is wel eens vaker met het verkeerde been uit bed gestapt.

Of het nou een kaal hoofd, een zenuwinzinking of een persoonlijkheidsstoornis is. gelukkig is er deze keer een reddende engel die het stokje over kan nemen. Namelijk niemand minder dan popsensatie Sam Smith.

Lees ook: Britney Spears zet verkeerde bloemetjes buiten

Dancing with a stranger

Hoewel hij de heupen heeft van een bejaarde Britse varkensboer zet Sam zijn beste beentje voor. Hij weet namelijk de danspasjes van Britney goed bij te houden. Misschien dat het niemand opvalt, want het zou niet de eerste keer zijn dat Britney een beetje apart gekleed het podium op loopt.

Wellicht is het tijd voor een samenwerking tussen de twee sterren. Na deze moves is het ijs, net als Britney haar voet, in ieder geval gebroken. Maar voor nu lijkt Britney haar carrière in goede handen onder te kunnen brengen. Dus Sam, break a leg. Of ja, liever niet. Want dan moet er weer een vervanger voor jou gevonden worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...