Sam Smith is de nieuwe Britney Spears

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toen Britney vorig jaar aangaf dat ze een break nam van haar zangcarrière kon niemand zien aankomen dat ze dat heel letterlijk bedoelde. Met haar voet in het gips heeft de zangeres one more time meer drama dan ze wil. Gelukkig is daar de reddende engel Sam Smith. Hij neemt namelijk de rol van nieuwe Britney Spears graag op zich. 

Oops, she did it again. Britney is weer eens terug in het nieuws. Ze loopt namelijk al een tijdje met een laag gips om haar been en niemand wist nou precies waarom. Nou, vandaag kwam dan het verlossende woord. Britney postte een video op Instagram waarin je precies kan zien hoe ze tijdens een dansroutine, voor zover je dit een dansroutine mag noemen, haar enkel breekt. Tip, niet voor de gevoelige kijker.

Britney goes footloose

Britney was de laatste tijd al meer bezig met haar heupjes los gooien. Nu ze niet meer zingt heeft ze best veel tijd voor andere dingen. zoals bijvoorbeeld dansen, maar ook yoga. En Britney is nog best lenig, aan al die poses te zien. Jammer genoeg kan je geen yoga uitvoeren met een gebroken been, waardoor filmpjes als deze er voorlopig niet in zitten:

Niet heel handig van Britney. Wel fijn dat ze een keer nuchter een ongeluk heeft in plaats van intoxicated. Dan kan ze eindelijk bewijzen dat ze alleen maar een beetje klunzig is. Dat heeft ze ook wel nodig, want Britney is wel eens vaker met het verkeerde been uit bed gestapt.

Of het nou een kaal hoofd, een zenuwinzinking of een persoonlijkheidsstoornis is. gelukkig is er deze keer een reddende engel die het stokje over kan nemen. Namelijk niemand minder dan popsensatie Sam Smith.

Lees ook: Britney Spears zet verkeerde bloemetjes buiten

Dancing with a stranger

Hoewel hij de heupen heeft van een bejaarde Britse varkensboer zet Sam zijn beste beentje voor. Hij weet namelijk de danspasjes van Britney goed bij te houden. Misschien dat het niemand opvalt, want het zou niet de eerste keer zijn dat Britney een beetje apart gekleed het podium op loopt.

Wellicht is het tijd voor een samenwerking tussen de twee sterren. Na deze moves is het ijs, net als Britney haar voet, in ieder geval gebroken. Maar voor nu lijkt Britney haar carrière in goede handen onder te kunnen brengen. Dus Sam, break a leg. Of ja, liever niet. Want dan moet er weer een vervanger voor jou gevonden worden.

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten