Foto: Glimmende S10 ligt languit op het strand met bekende vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na alle optredens het afgelopen jaar is het voor S10 tijd om even lekker te ontspannen. Samen met zangeres Bente ligt S10 lekker te bakken op het strand en de tempraturen lopen hoog op..

S10 op strand met zangeres Bente

De blonde S10 heeft een heel druk jaar achter de rug. Natuurlijk met het Songfestival in Turijn als hoogtepunt. Gelukkig voor S10 was het hele verhaal een succes, want de blondine pakte een elfde plaats op het Songfestival in Italië. Na al dit harde werk en de overuren in de studio is het tijd voor de zangeres om even lekker te ontspannen. Nu de zomer is begonnen is de blondine helemaal in haar nopjes, want toen de eerste zonnestralen doorkwamen verscheen de zangeres gelijk in op Instagram. Nu was het wederom tijd om de zwemkleding te pakken en lekker naar het strand te gaan. Dit keer ging S10 niet alleen maar met zangeres Bente en nog een vriendin. Met z’n drieën zijn de dames lekker aan het genieten aan zee in eigen land.

Bente vindt het ‘lekker’ met S10

Natuurlijk kan er geen dagje naar het strand voorbij gaan zonder een video te hebben gemaakt. Daarom besluit S10 een sfeervideo te maken. Uiteraard staat S10 zelf er heel cool op met een rood badpak aan terwijl ze op haar strandbedje geniet van het zonnetje. Zangeres Bente is iets meer opgetogen want die zegt heel enthousiast: ”Ja dit is lekker”. Dan is er ook nog de derde vriendin die ook nog even in beeld wil om haar enthousiasme te laten zien. Op de achtergrond draait een lekker muziekje en de dames liggen er dus prima bij zo in het zonnetje. Het is wel de vraag wat Bente precies zo lekker vindt. Zou ze de zon, haar gezelschap of toch de muziek bedoelen?

Lees ook: Onverstandige S10 wordt dronken gevoerd tijdens Songfestival

Bedekt S10 zichzelf vanwege rode huid?

S10 is een echte blondine met een licht huidje. Dit maakt haar natuurlijk heel opvallend maar het heeft ook zo zijn nadelen om zo lichtblond te zijn. Als de zon in Nederland namelijk eenmaal doorkomt verbrand je verraderlijk snel. Daarom is het maar te hopen dat S10 en Bente zichzelf goed hebben ingesmeerd. Op het filmpje staat er al een rood blosje op het gezicht van S10 dus hopelijk is het niet verbrand maar vanwege de warmte. Al lijkt het helaas toch het eerste te zijn want de volgende foto die S10 plaatst is ineens in een volledig bedekte outfit. Zou S10 zo erg verbrand zijn dat ze het voor iedereen wil verbergen? Waarschijnlijk dus wel een goed idee om even niet meer in de zon te gaan zitten.

S10 in zwarte outfit

S10 schittert tijdens tour

Na S10 haar avontuur met het Songfestival begon vrijwel gelijk haar eigen tour door Nederland heen. Op bovenstaande foto geeft S10 al aan dat ze mag optreden in een uitverkocht Paradiso. Volgens S10 echt een droom die uitkomt, en dat op zo een jonge leeftijd. Het optreden in Paradiso is tevens het laatste van de tour van S10.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...