Foto: Glimmende S10 ligt languit op het strand met bekende vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na alle optredens het afgelopen jaar is het voor S10 tijd om even lekker te ontspannen. Samen met zangeres Bente ligt S10 lekker te bakken op het strand en de tempraturen lopen hoog op..

S10 op strand met zangeres Bente

De blonde S10 heeft een heel druk jaar achter de rug. Natuurlijk met het Songfestival in Turijn als hoogtepunt. Gelukkig voor S10 was het hele verhaal een succes, want de blondine pakte een elfde plaats op het Songfestival in Italië. Na al dit harde werk en de overuren in de studio is het tijd voor de zangeres om even lekker te ontspannen. Nu de zomer is begonnen is de blondine helemaal in haar nopjes, want toen de eerste zonnestralen doorkwamen verscheen de zangeres gelijk in badkleding op Instagram. Nu was het wederom tijd om de zwemkleding te pakken en lekker naar het strand te gaan. Dit keer ging S10 niet alleen maar met zangeres Bente en nog een vriendin. Met z’n drieën zijn de dames lekker aan het genieten aan zee in eigen land.

Bente vindt het ‘lekker’ met S10

Natuurlijk kan er geen dagje naar het strand voorbij gaan zonder een video te hebben gemaakt. Daarom besluit S10 een sfeervideo te maken. Uiteraard staat S10 zelf er heel cool op met een rood badpak aan terwijl ze op haar strandbedje geniet van het zonnetje. Zangeres Bente is iets meer opgetogen want die zegt heel enthousiast: ”Ja dit is lekker”. Dan is er ook nog de derde vriendin die ook nog even in beeld wil om haar enthousiasme te laten zien. Op de achtergrond draait een lekker muziekje en de dames liggen er dus prima bij zo in het zonnetje. Het is wel de vraag wat Bente precies zo lekker vindt. Zou ze de zon, haar gezelschap of toch de muziek bedoelen?

Lees ook: Onverstandige S10 wordt dronken gevoerd tijdens Songfestival

Bedekt S10 zichzelf vanwege rode huid?

S10 is een echte blondine met een licht huidje. Dit maakt haar natuurlijk heel opvallend maar het heeft ook zo zijn nadelen om zo lichtblond te zijn. Als de zon in Nederland namelijk eenmaal doorkomt verbrand je verraderlijk snel. Daarom is het maar te hopen dat S10 en Bente zichzelf goed hebben ingesmeerd. Op het filmpje staat er al een rood blosje op het gezicht van S10 dus hopelijk is het niet verbrand maar vanwege de warmte. Al lijkt het helaas toch het eerste te zijn want de volgende foto die S10 plaatst is ineens in een volledig bedekte outfit. Zou S10 zo erg verbrand zijn dat ze het voor iedereen wil verbergen? Waarschijnlijk dus wel een goed idee om even niet meer in de zon te gaan zitten.

S10 in zwarte outfit

S10 schittert tijdens tour

Na S10 haar avontuur met het Songfestival begon vrijwel gelijk haar eigen tour door Nederland heen. Op bovenstaande foto geeft S10 al aan dat ze mag optreden in een uitverkocht Paradiso. Volgens S10 echt een droom die uitkomt, en dat op zo een jonge leeftijd. Het optreden in Paradiso is tevens het laatste van de tour van S10.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...