Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

De twee beeldschone dames, Roxy Dekker en Rhodé Kok, filmen dan ook echt alles wanneer ze samen op vakantie zijn in Kroatië. Roxy deelt namelijk twee filmpjes. Eentje waarbij ze samen dansen op een nummer en eentje in de hotelkamer waar ze een grappig moment vertellen. Rhodé deelt dan ook nog eens een lange vlog van wat ze aan het doen zijn. Er is dus zeker genoeg materiaal om te bekijken! En waarschijnlijk zullen de twee meiden nog veel meer leuke foto’s en video’s delen met iedereen.

Rhodé Kok en Roxy Dekker delen veel kijkjes in hun vakantie

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn hartstikke goede vriendinnen van elkaar en zijn wel eens vaker samen uitgegaan, maar nu hebben de twee besloten om samen op vakantie te gaan! De zangeres en influencer hebben gekozen voor het prachtige Kroatië, waar ze allebei nog nooit zijn geweest. Ze laten dat dan ook weten in de uitgebreide video die Rhodé heeft geplaatst op haar TikTok-kanaal. Rhodé heeft verder in de video laten weten dat ze een grote Game of Thrones-fan is en dat er een prachtig uitzicht te bekijken is waar de serie ook is opgenomen. De twee dames zijn veel aan het lachen met elkaar en gaan daarna naar een markt om allerlei sieraden te bekijken. Daarna zien we dat ze in een sfeervol restaurant zijn geëindigd en samen heerlijk dessertwijn aan het drinken zijn. In de caption laat Rhodé dan ook weten dat de wijn echt het hoogtepunt van de dag was.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!

Roxy Dekker deelt grappige video’s met Rhodé Kok op vakantie

Alsof de uitgebreide vlog van Rhodé al niet genoeg was om iedereen te vermaken, heeft Roxy Dekker nog meer beelden geplaatst. Als eerste heeft Roxy een video gedeeld waarbij de twee meezingen en dansen op het nummer “Waar Hang Je Uit” van Voszen. De comments staan helemaal vol met positieve reacties, waaruit blijkt dat de twee echt goede vriendinnen van elkaar zijn. Kort daarna deelt Roxy nog een grappige vakantievideo. De twee dames imiteren een scène uit de serie “Zaai”. Het is namelijk uit het niets een trend geworden op TikTok, waardoor Rhodé en Roxy het waarschijnlijk ook leuk vonden om het na te spelen. Gelukkig vinden alle volgers van de zangeres het ook grappig om te zien!

Klik hier om de video’s te bekijken die Roxy Dekker heeft geplaatst.

Meer zien van Roxy Dekker en Rhodé Kok kan op Tiktok en Instagram

Wil je nou meer leuke video’s zien van Roxy Dekker? Neem dan een kijkje op haar TikTok! Ook plaatst ze regelmatig leuke foto’s op Instagram. Daar kan je ook altijd nog wat leuks bekijken! En ook Rhodé Kok plaatst regelmatig leuke beelden op haar Instagramkanaal. Verder deelt ze ook grappige momenten en vlogs op haar Tiktok account. Het is het dus zeker waard om eventjes een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.