Roxane Knetemann leert harde les na dragen van problematisch topje tijdens Vandaag Inside (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als voormalig wielrenster is Roxane Kneteman regelmatig te zien in talkshows. Toch blijkt dat ze nog genoeg te leren heeft over de tv-wereld. 

Roxane Knetemann is regelmatig te gast bij Vandaag Inside om te praten voorover de wielrensport. Zoals vele presentatoren en gasten regelt zij daarvoor haar eigen kleding. Vaak voldoet die kleding prima, maar je moet wel weten dat iets op tv anders kan overkomen dan hoe het er in het echt uitziet. Deze les moest Roxane blijkbaar nog leren. Het shirtje met dunne streepjes dat zij voor de aflevering uit de kast had getrokken, was namelijk helemaal geen handige keuze om op tv te dragen.

Streepjeshirt

Roxane Knetemann trilt van het scherm af

Kleding met dunne streepjes veroorzaakt op tv een interferentiepatroon. De persoon lijkt dan van het scherm af te trillen. Dat leid enorm af en maakt het toch iets minder prettig om naar Roxane Knetemann te kijken. Misschien is het toch een goed idee om een styliste in te huren. Die kan voorkomen dat dit soort blunders in de toekomst opnieuw plaatsvinden.

Een goede indruk op tv kan Roxane Knetemann misschien wel gebruiken. Eerder ging nog het gerucht rond dat de voormalig wielrenster misschien wel vervangen zou worden bij Vandaag Inside door wielrenster Jip van den Bos. Deze outfit blunder helpt haar positie bij de heren van Vandaag Inside natuurlijk niet. Nu maar hopen dat ze haar les voorlopig geleerd heeft en dat ze snel weer aan de bar bij Vandaag Inside te zien is.

Meer zien van Roxane Knetemann op Instagram

Wil je meer zien van Roxane Knetemann? Bekijk dan eens haar Instagram pagina door op deze link te klikken. Hier plaatst ze foto’s in rustigere outfits, maar ook haar strakke wielrenpakje haalt ze nog regelmatig uit de kast.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!