Rondje Forum: Foto’s van Gaby Blaaser, Loiza Lamers & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je geklikt voor bovenstaande foto? Je hebt de helft van de pret nog niet eens gezien! Een wandelingetje over het Mannenzakenforum loont altijd. Ook vandaag weer. Zit je klaar voor het mooiste van Gaby Blaaser, Loiza Lamers, Holly Mae Brood en Marieke Elsinga?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is gelukkig weer fulltime met haar Instagramfeed bezig. Tijdens de opnames van De Bachelorette hadden we haar een tijdje moeten missen. Nu post ze weer regelmatig dit soort foto’s, balancerend op het randje van de Instagram-richtlijnen.

Loiza Lamers

Loiza Lamers zette iedereen te kijk met deze gruwelijk goede foto. Helemaal zonder kleren zagen we deze voormalig winnares van Holland’s Next Top Model nog nooit. Nu is dat ook niet het geval, maar dichter in de buurt gaan we waarschijnlijk niet meer komen.

Marieke Elsinga

We kennen het dakterras van lange been probleemloos de lucht in!

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood ging voor Koningsdag in het oranje naar buiten. Natuurlijk met een kort rokje: die benen bruinen zichzelf niet! Ook haar mandje vol bier ziet er meer dan smakelijk uit trouwens!

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk walgt van deze stiekeme foto tijdens zomers uitje

Anouk Hogendijk heeft het hef graag in eigen handen. Daarom was de blondine niet zo blij met een aantal stiekeme foto's die van haar werden gemaakt. Anouk dacht rustig in de tuin te gaan rondlopen maar dat liep even anders...

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Gerelateerde berichten