Rondje Forum: Foto’s van Gaby Blaaser, Loiza Lamers & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je geklikt voor bovenstaande foto? Je hebt de helft van de pret nog niet eens gezien! Een wandelingetje over het Mannenzakenforum loont altijd. Ook vandaag weer. Zit je klaar voor het mooiste van Gaby Blaaser, Loiza Lamers, Holly Mae Brood en Marieke Elsinga?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is gelukkig weer fulltime met haar Instagramfeed bezig. Tijdens de opnames van De Bachelorette hadden we haar een tijdje moeten missen. Nu post ze weer regelmatig dit soort foto’s, balancerend op het randje van de Instagram-richtlijnen.

Loiza Lamers

Loiza Lamers zette iedereen te kijk met deze gruwelijk goede foto. Helemaal zonder kleren zagen we deze voormalig winnares van Holland’s Next Top Model nog nooit. Nu is dat ook niet het geval, maar dichter in de buurt gaan we waarschijnlijk niet meer komen.

Marieke Elsinga

We kennen het dakterras van lange been probleemloos de lucht in!

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood ging voor Koningsdag in het oranje naar buiten. Natuurlijk met een kort rokje: die benen bruinen zichzelf niet! Ook haar mandje vol bier ziet er meer dan smakelijk uit trouwens!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...