Rondje Forum 22-8: Foto’s van Dionne Stax, Celine Huijsmans & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ouderwets lekker: een vracht aan nieuwe screencaps! We kijken steeds minder tv, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks meer te zien valt. Wat dacht je van Dionne Stax in actie, Celine Huijsmans in roddelmodus en de leukste weervrouwen van ons land? Check ze snel!

Dionne Stax

We koesteren nog steeds elk moment dat blonde presentatrice te bewonderen tijdens een hulpactie voor KWF. Een dankbare klus. We hopen dat er ook dankzij de aanwezigheid van Dionne flink gedoneerd is!

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans doet wat Dionne deed: dagelijks een actualiteitenprogramma presenteren. Celine straalt in Shownieuws. Vergezochte roddels worden een stuk geloofwaardiger als ze uit de mond van Celine komen!

Nicolien Kroon

Tijd om de weervrouwen weer even in het zonnetje te zetten! Hoewel die zon aan de hemel niet hun verdienste is, mogen ze af en toe best in de spotlights staan, toch? Nicolien Kroon straalde als afsluiter van het RTL Nieuws.

Willemijn Hoebert

Bij de NOS stond Willemijn Hoebert voor de grote digitale weerkaart. Ook van deze weervrouw zijn we natuurlijk fan. Jammer dat je op zo’n avond weinig hebt aan het kijken van meerdere weerberichten. Als je dan toch inschakelt, kijk dan voor Willemijn!

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..

Gerelateerde berichten