Rondje Forum 22-8: Foto’s van Dionne Stax, Celine Huijsmans & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ouderwets lekker: een vracht aan nieuwe screencaps! We kijken steeds minder tv, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks meer te zien valt. Wat dacht je van Dionne Stax in actie, Celine Huijsmans in roddelmodus en de leukste weervrouwen van ons land? Check ze snel!

Dionne Stax

We koesteren nog steeds elk moment dat blonde presentatrice te bewonderen tijdens een hulpactie voor KWF. Een dankbare klus. We hopen dat er ook dankzij de aanwezigheid van Dionne flink gedoneerd is!

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans doet wat Dionne deed: dagelijks een actualiteitenprogramma presenteren. Celine straalt in Shownieuws. Vergezochte roddels worden een stuk geloofwaardiger als ze uit de mond van Celine komen!

Nicolien Kroon

Tijd om de weervrouwen weer even in het zonnetje te zetten! Hoewel die zon aan de hemel niet hun verdienste is, mogen ze af en toe best in de spotlights staan, toch? Nicolien Kroon straalde als afsluiter van het RTL Nieuws.

Willemijn Hoebert

Bij de NOS stond Willemijn Hoebert voor de grote digitale weerkaart. Ook van deze weervrouw zijn we natuurlijk fan. Jammer dat je op zo’n avond weinig hebt aan het kijken van meerdere weerberichten. Als je dan toch inschakelt, kijk dan voor Willemijn!

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten