Rondje Forum 20-8: Foto’s van Marieke Elsinga, Sensi Lowe en Dilan Yurdakul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: Marieke Elsinga trekt de broek aan, de badpak beelden van Sensi Lowe zijn eindelijk daar, Jessie Jazz Vuijk showt lange benen en Dilan Yurdakuls pyjamafoto’s.

Marieke Elsinga

forumpagina te vinden zijn.

Sensi Lowe

Laatst vertelden we je al over Sensi Lowe en haar neonroze badpak, waarin ze een afleveringetje van Powned opnam. De desbetreffende beelden zijn nu eindelijk beschikbaar op haar forumtopic!

Jessie Jazz Vuijk

Dat voormalig Miss Nederland, Jessie Jazz Vuijk, een prachtplaatje is wel algemeen bekend. Één van de redenen waarom we de goedlachse blondine zo weten te waarderen vind je op haar forumpagina!

Dilan Yurdakul

Ook actrice Dilan Yurdakul heeft onlangs een fotoshootje gedaan. In tegenstelling tot Marieke Elsinga, koos Dilan voor een vrolijk pyjama thema.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten