Romy Monteiro shockeert volgers met nooit eerder vertoonde rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro laat met een nieuw kiekje haar volgers wel heel erg schrikken. De zangeres heeft opeens een link buikje.

Met deze foto liet Romy Monteiro haar volgers enorm schrikken

De knappe zangeres en actrice wist laatst haar volgers wel enorm te laten schrikken. De brunette had namelijk een plaatje online gezet waar flink wat reacties op af kwamen. En dat is ook niet zo heel gek. Want als je het plaatje zo ziet, dan is er ook wel iets dat zo opvalt dat je het er wel over moet hebben. Want is Romy Monteiro opeens zwanger? Daar heeft ze de afgelopen maanden niemand wat over verteld of iets over gedeeld. Wat is er nu helemaal aan de hand met de actrice?

Romy Monteiro heeft volgers goed te pakken met foto

Gelukkig valt het allemaal weer mee. De foto die Romy Monteiro deelt is namelijk al wat ouder. Het bleek een throwback-foto te zijn naar haar GTST-tijd. In die tijd was haar medespeelster in de serie zwanger. En dus wilde Romy even de buik passen die ze voor de andere actrice hadden geregeld. En eerlijk is eerlijk, het staat levensecht. Al haar volgers gaven haar al felicitaties onder de post. Romy moest snel een halt toeroepen aan het geheel voordat de grap uit de hand zou lopen. Het was gelukkig nog op tijd, want anders had je bij alle roddel en juice kanalen gezien hoe Romy zwanger was geweest.

Romy legt met kleine video haar grapje uit

De brunette moet wel even een video maken van de buik die ze om heeft. En na het zien van de video snapten haar volgers meteen wat er aan de hand was. Romy Monteiro had haar volgers wel even goed tuk met het eerste plaatje. Het nadeel is nu alleen dat niemand Romy natuurlijk gaat geloven als ze wel zwanger is. Maar dat duurt waarschijnlijk nog even, dus hopelijk is iedereen dan de grap van Romy vergeten. De video werd in ieder geval flink bekeken. Haar fans waren er allemaal met open ogen ingetrapt.

Romy Monteiro heeft het allemaal, van looks tot humor

Met haar posts bewijst Romy Monteiro maar weer eens waarom ze zo populair is bij haar fans. Die zien Romy Monteiro namelijk als de ideale vrouw. En ze hebben daar ook wel een beetje gelijk in. Romy Monteiro ziet er namelijk prachtig uit, maar ze heeft ook nog eens een geweldig gevoel voor humor. Dat kan je wel merken na deze posts. De brunette heeft daarnaast ook nog eens een gouden keeltje. Ze kan echt wel heel erg mooi zingen. En aan de meeste foto’s van Romy te zien is er met haar gevoel voor stijl ook niks mis. Daarnaast lijkt ze een redelijk ‘down to earth’ persoon, wat natuurlijk ook enorm aantrekt. De conclusie is dus dat Romy absoluut een dame is die flink de aandacht trekt van de Nederlandse mannen. Dat zie je ook wel, want wanneer Romy een nieuwe foto online zet, duikt iedereen daar meteen op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...