Romy Monteiro praat mond voorbij: ‘zou deze bekende Nederlander nóóit doen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In een online verschenen video maakt Romy Monteiro een opvallende ‘verspreking’. De zangeres reageert op uitspraken van fans, als ze zegt over één suggestie erg lacherig wordt. Vervolgens zegt ze met een hele lange “nooit”, dat ze die bekende Nederlandse man nooit zou doen.

De voorkeuren van Romy

Hoewel Romy al een tijdje samen is met haar vriend Jasper Suyk, durfde ze toch een uitspraak te doen over met wie ze in ieder geval niet het bed wilde delen in het geval dat ze single was. Ze had op Instagram in haar story de vraag gesteld wat volgers dachten dat ze ging doen. Omdat Romy een safari outfit aanhad, gokten veel kijkers op iets met Freek Vonk of Floris Gobel. De twee maken beide natuurprogramma’s met dieren. Haar eerste reactie hierop was zeggen dat ze die nóóit zou doen. Haar vriend vond dit heel grappig. Daarom maakte ze meteen een video om uit te leggen dat ze bang is voor dieren dus nooit een programma met een van de heren zou willen maken. Echter stopt het daar niet, want ze sluit haar corrigerende video af met een dikke knipoog. We zullen het niet hebben over de overeenkomsten tussen de blonde lokken van Jasper Suyk en Freek Vonk.

Stilte rondom werk Romy

Hoewel al Romy al ongeveer 4 jaar met haar vriend is, was de dame al lang een bekende Nederlander toen de relatie begon. De zangeres was in 2014 te zien in de Voice en in 2015 kreeg ze de rol van Whitney Houston in een grote musical. Na dat theater avontuur ging de dame vooral weer door als zangeres. Wel is ze ernaast gaan presenteren. Haar moeder, Antje Monteiro, is ook bekend als zangeres en musicalster. Ook haar moeder maakt zo nu en dan een uitstapje naar het presenteren. De dochter is nu bijna even bekend als haar moeder, maar er is de laatste tijd weer stilte rondom Romy. Na haar populariteit van de Voice en haar eerste musicalsucces, werd het steeds stiller. De dame verschijnt soms nog op televisie om te presenteren en geeft zo nu en dan een optreden, maar echt grote projecten zijn er niet meer. Even leek HIT een groot optreden te worden voor Romy. Dit was het sport en entertainment project van kickboxer Rico Verhoeven. HIT viel echter tegen en hoewel Romy goed zong, ging de aandacht bij het evenement niet naar haar. Er was meer kritiek dan lof voor de show. Daarna heeft de dame geen echt grote optredens meer gehad. Echter laat Romy op haar Instagram vaak weten dat ze erg druk is met werk. Dit zijn waarschijnlijk veel kleine projecten in plaats van één grote, daardoor valt ze tegenwoordig een stuk minder op dan aan het begin van haar carrière. Dit soort klussen zijn bijvoorbeeld het uitreiken van een award bij de Q-Music Music Awards, of een optreden in een wat kleinere zaal. Vaak zingt ze Whitney Housten liedjes bij haar optreden. Deels omdat ze daarmee bekend geworden is en deels omdat dat dat het enige album is dat ze heeft uigebracht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!