Romee Strijd is mooiste model met buikje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Door de coronacrisis zitten we met z’n allen vaker gedwongen thuis. En dan slaat de verveling uiteindelijk wel een keer toe. Niet zo vreemd dus dat we nu ineens overspoeld worden met babynieuws van bekende vrouwen.

Twee van die dames zijn Romee Strijd en Kim Feenstra. Beide modellen hebben onlangs verklapt een kindje te verwachten. En besloten we te vieren met een polletje!

[poll id=”32″]

Romee Strijd wint van Kim Feenstra

Ja, jullie hebben gesproken: Romee Strijd wint deze uitputtende strijd van medemodel Kim Feenstra. Romee ging er met 55% van de stemmen vandoor en liet Kim met 45% achter. Maar, er moet wel gezegd worden dat deze twee mooie dames zeker aan elkaar gewaagd zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.