Romee Strijd is mooiste model met buikje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Door de coronacrisis zitten we met z’n allen vaker gedwongen thuis. En dan slaat de verveling uiteindelijk wel een keer toe. Niet zo vreemd dus dat we nu ineens overspoeld worden met babynieuws van bekende vrouwen.

Twee van die dames zijn Romee Strijd en Kim Feenstra. Beide modellen hebben onlangs verklapt een kindje te verwachten. En besloten we te vieren met een polletje!

[poll id=”32″]

Romee Strijd wint van Kim Feenstra

Ja, jullie hebben gesproken: Romee Strijd wint deze uitputtende strijd van medemodel Kim Feenstra. Romee ging er met 55% van de stemmen vandoor en liet Kim met 45% achter. Maar, er moet wel gezegd worden dat deze twee mooie dames zeker aan elkaar gewaagd zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten