Robin Martens terug in GTST! Wie maakte de beste GTST-comeback?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST steunt op z’n kijkcijferkanonnen. Daarom is het jammer als één van hen de serie moet verlaten. Na een abrupte exit smaakt een eventuele comeback van soapsterren als Robin Martens of Babette van Veen wél extra zoet…

Robin Martens keerde deze week terug als Rikki in Goede Tijden Slechte Tijden! De makers van de soapserie zijn de afgelopen jaren vrijgevig wat betreft comebacks. Altijd leuk om een ‘oud’ gezicht te zien, toch? Welke van onderstaande ‘beste GTST-comebacks’ zorgde voor de meest warme gevoelens?

[poll id=”73″]

Robin Martens woont lekker dichtbij

Voor Robin Martens is een terugkeer in Goede Tijden, Slechte Tijden snel geregeld: de actrice/zangeres/danseres is niet heel druk met andere tv-klusjes. Bovendien woont haar personage Rikki gewoon in Rotterdam. Dat schijnt om de hoek te zijn bij Meerdijk. Op die manier is een GTST-comeback voor Robin Martens altijd dichtbij!

Lees ook: YES: Robin Martens komt terug naar GTST

Babette van Veen toen én nu een hit bij GTST

Babette van Veen was als jonge actrice één van de absolute kijkcijferkanonnen van GTST. Dat haar karakter Linda (van Roos en Jessica) bleef altijd populair bij de fans. Dat ze véél later definitief in een hoofdrol terugkeerde was dus fantastisch. Ze staat net als toen nog steeds garant voor mooie momentjes!

Cecilia Adorée blijft terugkomen

Cecilia Adorée wint de prijs voor ‘meeste comebacks in kortste tijd!’ Zit je klaar? In 2016 maakte ze haar GTST-debuut als studente Tiffy, maar vertrok meteen naar parallel-serie Nieuwe Tijden. Daarna kwam ze in de zomer van 2018 eenmalig terug naar de hoofdserie. Uiteindelijk werd ze eind 2018 definitief onderdeel van de cast. Een half jaar later verliet ze de serie wéér. Gelukkig kwam ze een paar maanden later weer terug. Gelukkig zit Cecilia er nu nog steeds in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.