Robin Groot blijft volgers verwennen met beelden van koffiedate met knappe dame (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot houdt het internet altijd goed in haar greep. Met deze recente foto’s lijkt dat dan ook helemaal te lukken!

Het is weer bijna zomer. En dat betekent dat de schaatsen opgeborgen worden en het tijd wordt om van de zon te genieten! De schaatsster Robin Groot laat even goed zien hoe ze aan het genieten is. Deze getalenteerde atlete weet ook buiten het ijs zich goed te presenteren. Ze zoekt de warmte op en dat doet ze het liefst in het gezelschap van haar goede vrienden. Kijk maar mee naar de volgende foto’s en geniet van de nieuwste plaatjes van Robin Groot.

Robin Groot is gespot in een leuk pakje

Onlangs werd Robin gespot terwijl ze een drankje deed met haar goede vriendin. Hoewel haar vriendin, waarschijnlijk schaatsster Pien Hersman, niet in beeld was, compenseerde Robin dat met haar aanwezigheid én haar outfits. De kledingkeuze van Robin viel goed op. In het topje wat ze aan had liet ze haar vormen goed zien! De schaatspakjes zijn duidelijk niet het enige wat Robin goed staat. De blondine laat maar weer goed zien wat ze allemaal leuk vindt om te dragen met dit zonnige weer.

Robin Groot deelt nog meer mooie foto’s met publiek

Later deelde Robin nog een kijkje met haar volgers, waarbij ze haar nieuwste outfit showde. En laten we zeggen dat ze wel veel van zichzelf heeft laten zien! Met een zelfverzekerde uitstraling bewees Robin dat ze niet bang is om haar vormen te laten zien. Alle volgers van Robin zeggen ook dat ze er natuurlijk ontzettend goed uit ziet. Robin laat haar volgers met deze foto dan ook goed genieten. En dat is iets om te koesteren in deze warme zomerdagen. Daar worden ze een stukje dragelijker van!

Meer zien van Robin Groot kan op Instagram

Als je nou nog meer van Robin Groot wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de schaatsster namelijk nog veel meer foto’s en video’s op staan om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.