Rikki Borgelt (Rondé) komt eindelijk tot bloei: Beste Zangers, eigen show én grote liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rondé heeft al vele grote dingen bereikt en Rikki Borgelt is een van de beste zangeressen in Nederland!

Rikki Borgelt, ookwel bekend als Rondé, heeft alles goed voor elkaar. De zangeres en songwriter is pas 24 jaar oud, maar heeft in haar leven al fantastische prestaties gemaakt! Zo gaat ze meedoen aan het programma ‘Beste Zangeres 2024’, heeft ze met muziekgroep Rondé bij Paaspop gezongen, en ze heeft ook nog eens een eigen show en een grote liefde!

Rondé komt tot bloei met meerdere prestaties in korte tijd

Rikki Borgelt zal 15 november te zien zijn bij Afas Live met haar band Rondé. Dat is een goede timing. De band heeft net een nieuw nummer uitgebracht wat helemaal door Rikki is geschreven! Het nummer heet ‘Undecided’ en is sinds kort dus te beluisteren. Voor het liedje krijgen ze al veel positieve reacties zoals: ”Ontzettend gaaf!”, ”Damn, wat een coole clip!”, ”Zo vet nummer en ook een vette clip!” en ”Onwaarschijnlijk vette Single! Zoveel meer dan ik ervan had durven verwachten en terecht meteen een megahit!!” Vooral na de grote hype van de band bij Paaspop 2024, wordt er ook zeker verwacht dat 15 november het bij Afas Live echt een toffe ervaring zal zijn voor alle fans van Rikki en Rondé.

Ronde

Rikki Borgelt is een van de Beste Zangeressen 2024

Zangeres en songwriter Rikki Borgelt is een van de winnaars geworden bij de beoordeling van ‘Beste Zangeres 2024’. In de video is ze als eerste te zien als beste zangeres 2024 en na haar zijn: Hannah Mae, Tangarine, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen, SERA en Claude te zien. Ze krijgt veel steun van iedereen om zich heen. Ook hopen vele fans van Rikki natuurlijk dat ze nog veel meer muziek blijft maken!

Wil je meer zien van Rondé? Dat kan op Instagram

Op het het Instagram-kanaal van Rondé kan je nog veel meer mooie beelden zien van Rikki Borgelt en de andere bandleden. En ook natuurlijk de prachtige nummers beluisteren die ze hebben geproduceerd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.