Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Naomy van Beem heeft zich goed laten overtuigen om met haar vriend Rico Verhoeven mee te gaan. Rico wilde blijkbaar wel erg graag met Naomy in de natuur wandelen. Dat is hem nu dus ook gelukt! De twee hebben hier ook foto’s van gemaakt, zodat wij het moment kunnen bekijken. Rico heeft een lach op zijn gezicht en geniet erg van het uitzicht maar in een andere foto zien we ook dat Rico erg aan het genieten is van Naomy! Ze houden elkaars handen vast en kijken elkaar diep in de ogen aan. Hij is echt stapelgek op de blondine! Maar dat snapt iedereen, de blondine heeft namelijk prachtige en grote vormen die vooral in de foto’s prachtig te zien zijn! Naomy draagt namelijk een lange jurk maar die is wel echt erg strak! Rico heeft zeker veel geluk met alle mooie uitzichten die hij kan bekijken.

Bekijk hieronder zelf de gemaakte foto van het stelletje! Of klik hier om alle foto’s te zien.

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Been mee de natuur in en geniet

Meer zien van Rico Verhoeven kan op Instagram en Tiktok

Wil je alles bijhouden van de grote Nederlandse bokser? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hierop plaatst hij allerlei dingen zoals sportvideo’s waarmee hij mensen wilt motiveren, maar ook over zijn carrière plaatst hij graag beelden. Zo houdt hij iedereen up to date over zijn aankomende wedstrijden. Naast dit alles kan je ook naar mooie kiekjes van zijn vakantie kijken of naar leuke familiebeelden. Het is zeker even het checken waard!

Ben je meer van de filmpjes en niet zo van foto’s? Neem dan een kijkje op Rico Verhoeven zijn Instagrampagina! Daar plaatst Rico veel leuke beelden die allemaal verwerkt zijn in een leuke video. Dus dat is het ook zeker waard om eventjes naar te kijken.

Alles bijhouden van Naomy van Beem kan op Instagram

Ook de prachtige blondine, Naomy van Beem kan je bekijken op haar Instagramkanaal. Daar plaatst Naomy vooral veel foto’s samen met Rico of andere leuke privé kijkjes uit haar leven. Het is het zeker waard om eventjes te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...